Tippkirály

Óriási kaszálások! Már megmutatta az új Tippkirály, hogy miért X a neve...

Nagyban dübörög oldalunk legnépszerűbb játéka, a Tippkirály, melyen már páran kilőttek, mint a rakéta. Csatlakozz Te is!

November 15-én elrajtolt a Tippkirály X, amelyen már több, mint 200 lelkes fogadó vetélkedik. Nem véletlenül kereszteltük X-re ezt a szériát, hiszen ezúttal csak a képzelet (illetve rendszerünk) szab határt. Bármire lehet ugyanis tippelni oddslimit nélkül, egy meccsre több tipp is leadható, sőt akár egyetlen zöldült fogadás is elég lehet a nyereményekhez.

Kattints és indulhat a játék!

Ehhez persze nagyot kell durrantani, ami pár felhasználónknak már sikerült is. A jelenleg az első pár helyen álló spíler meg is lépett kissé, de pont a feljebb említettek miatt ez simán behozható pár bomba tippel.

"szabojozsicsuz" például a Belgium-Ciprus pontos végeredményét csípte el 41-szeres oddsért, ezzel pedig 400 ponttal növelte egyenlegét és az élre ugrott.

Az persze nem is kérdés, hogy a szerencse talán minden eddigi játéknál nagyobb faktor ebben a kiadásban, de néha nem árthat egy kis őrület...


Tippkirály X

 

  • A bajnokságban való részvétel természetesen ezúttal is ingyenes, mindössze egy hatharom.com regisztráció szükséges hozzá, és már kezdheted is a tippelést!

     
  • A legjobb tippeket adó játékosok értékes nyereményekkel lesznek jutalmazva, a díjazásból a verseny első 5 helyezettje részesül! Íme:

 

Díjazás
1. hely - Serleg + 20.000 forintos sportkönyv-utalvány (a sportkonyvek.hu felajánlásával) + Hathárom póló
2-3. hely - Serleg + Xiaomi Mi Band 4 Okosóra + Hathárom póló
4-5. hely - 5.000 forintos sportfogadótőke + Hathárom póló

 

További jó játékot kívánunk mindenkinek!