Foci-vb 2022

Kicsit azért félünk az olaszok meccsétől - joggal?

  • varin

Papíron habkönnyű 90 perc vár Roberto Mancini csapatára, de 1.20-ért mégsem húzzuk be az Eb-győztest.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy szégyenszemre kell vb-pótselejtezőt játsszon az olasz válogatott, amelynél jó esély van rá, hogy Európa-bajnokként nem jut ki Katarba. Még ha a macedónokat le is gyűrik Manciniék, akkor következhetnek a portugálok, ahol azért idegenben legjobb esetben is 50/50-es párharc vár a Squadra Azzurrára. De előbb jön az Európa-bajnokságot is megjárt Észak-Macedónia, amely a németeket is meglepte nemrég.

3774162

Ráadásul a forma sem túl impozáns, hiszen az utolsó két tétmeccsén nem tudott nyerni az olasz csapat, így nem csoda, hogy végül Svájc beelőzte a kékeket. Különösen az északírek elleni 0-0 fájhatott Immobilééknek, hiszen a saját kezében volt az olasz együttesnek a kijutás, így a csalódottság szinte biztosan ott van még mindig a gárdánál.

"Nem aggódom az előttünk álló feladatok miatt, hiszen az Európa-bajnokságon sem bízott bennünk a világon senki. Optimista vagyok és önbizalommal teli várjuk mindannyian a küldetést, hiszen világbajnokságot szeretnénk nyerni" - nyilatkozta a tréner.

Mancini elmondta, többen is kérdésesek, Barella, Insigne, Chiellini és Donnarumma fizikai állapota sem tökéletes, ugyanakkor az előzetes kezdőben mindannyian szerepelnek, így jelenleg csak a régóta sérült Di Lorenzo biztos hiányzó.

Ami a balkáni ellenfelet illeti, Észak-Macedónia csoportbeli második helye meglepetésként hathat, noha sem a román, sem az izlandi válogatott nem most éli legszebb napjait. Az 5-3-2-es mérleg viszont tiszteletet érdemel, a 23 rúgott gól pedig parádés mutató, amelyből kettő a német kapuba is befért az emlékezetes idegenbeli győzelem alkalmával.

Kattints és kaszálj te is speciális, amerikai tippekkel!

A veterán Goran Pandev ugyan már nem tagja a válogatottnak, viszont ismert nevekből így is bőven találunk a keretben, hiszen az OTP Bank Liga öt játékost is delegál a nemzeti csapatba (Spirovski, Serafimov, Miovski, David Babuski, Dorian Babunski).

Nem véletlen, hogy a fogadóirodáknál sima favorit az olasz csapat, jelenleg -2.0- áll az egál ázsiai hendikep. Az Eb-n látott olasz csapat esetében be is mernénk ezt húzni, ám a sikert követően az olasz csapat mérlege csupán egy szerény 2-4-1, egyedül Litvániát verte igen simán a Squadra Azzurra.

Tele van ez az olasz csapat vegyes formában lévő és főleg nagyon fáradt játékosokkal, ugyanakkor az is tény, hogy Mancini kerete hihetetlenül bőséges. A vendégektől nem számítunk gólra, így tipikusan egy 1-0-s, 2-0-s, esetleg 3-0-s meccset várunk - ezek mentén születtek tippjeink is.

{"headTitle":"Olaszország-Észak-Macedónia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-03-24 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Csapat 1 nyer + Csapat 2 nem szerez gólt","odds":"1.67","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Lesz 2-0-s eredmény a meccs során - Igen","odds":"1.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3774162] 2022-03-24 20:45:00 Olaszország - Macedóniax;