Nemzetek Ligája

Még egy utolsó nagyot kaszálnánk Szalai Ádámmal!

15-szörös az odds arra, ami az elmúlt 12 meccsből 3-szor is zöldült. De a matek mellett a logika is a mi oldalunkon.

Utolsó válogatott mérkőzését játssza ma este Szalai Ádám, a magyar gárda csapatkapitánya. A 34 éves támadó visszavonulása nem akármilyen lehet, hiszen ha Marco Rossi fiai pontot szereznek az olaszok ellen, megnyerik a Nemzetek Ligája halálcsoportját. A cséká utolsó 90 percére mi is kinéztünk egy spéci ötletet!

3784563

Alighanem nagyon érzelmes meccs lesz ez a Basel csatárának, hiszen utoljára veheti fel a csapatkapitányi karszalagot. Biztosak lehetünk benne, hogy a mindig motivált és elszánt Szalai ezúttal is mindent megtesz majd a sikerért és a gólért. Azt pedig aligha kell külön kihangsúlyozni, mekkora siker lenne az egy pont, és az ezzel járó négyes döntőbe jutás.

Nos, a már-már szokásos gól+lap kombót néztük ki nem kis oddsért erre a meccsre. Bár igazán erős tipp akkor lenne, ha az olaszok számára nem lenne már tét és gálameccs-feelingje lenne a találkozónak, de jó esélyt látunk rá, hogy így is zöldül a tipp.

Szalai az elmúlt 12 meccséből 3-szor is hozta a gól+lap kombit, legutóbb éppen a lipcsei győzelem alkalmával.

Szalai remek formában van, az pedig nem lenne meglepő, ha amennyiben gólt szerez, egy mezlevétellel és szurkolóknak szánt üzenettel venne búcsút a több tízezres nézőseregtől. De akár még mezőnyben is összehozhat egy taktikai faultot Ádám, azt pedig ne felejtsük el, ő a válogatott elsőszámú büntető-végrejhatója.

Ilyen oddsért egy kis aprót megér a szokásos gól+lap fogadásunk, reméljük, Szalai hoz nekünk egy kis pénzt az 1. hely mellé.

{"headTitle":"Magyarország-Olaszország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-26 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadásépítő: Szalai Ádám gólt lő + lapot kap","odds":"15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3784563] 2022-09-26 20:45:00 Magyarország - Olaszországx;