Foci-vb 2022

Ezt a videót ne hagyd ki - az összes gól a történelem legjobb vb-jéről

Ha csak egy videót nézel ma, ne keress tovább - 2006 több szempontból is kiemelkedő kiadása volt a vb-nek.

A 2022-es világbajnokság "normál" esetben épp zajlana, de az idei speciális kiadás, mint köztudott az év végén lesz megtartva. A startig mindenesetre már csak négy hónap van hátra, mi pedig addig is rendszeresen jelentkezünk majd különböző érdekességekkel, információkkal, statisztikákkal és persze minden fogadási aspektust is szeretnénk lefedni. 

A hét utolsó napjára egy könnyed kis mozit szedtünk elő nektek, egy igazán speciális vb-ről, mégpedig 2006-ból - ez volt sokak véleménye alapján a történelem egyik, ha nem a legjobb világbajnoksága. A több generáció emlékezetében még élénken élő, Németországban tartott viadalon olyan neveket láthattunk együtt a teljesség igénye nélkül, mint 

Totti, Del Piero, Zidane, Henry, Ronaldo, Kaka, Ronaldinho, Deco, Figo, Riquelme, Pirlo, Beckham, Messi, CR7, Raúl, Ribery, vagy a vb-k történelmének gólkirálya, Miroslav Klose.

A versengés alaphangulatát a Bayern Münchennel mindent megnyerő legendás szélső védő, Lahm adta meg a Costa Rica elleni nyitómeccsen szerzett bombájával. Na, de elég is a spoilerből, üljetek fel a nosztalgia-vonatra és morzsoljatok el pár könnycseppet az összes gólt végignézve.

>>> Foci-vb 2022 hírek, tippek, eredmények itt<<<

Érdekesség, hogy a 2006-os győztes Olaszország 2022-ben nem lesz ott a világbajnokságon, pedig az Azzurri 2021-ben megnyerte az Európa-bajnokságot. A vb-győzelemre a favorit az oddsok alapján Brazília, míg olvasóink voksai alapján Argentína lehet a befutó.

{"headTitle":"Foci-vb 2022 ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Brazília ","odds":"5.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Anglia ","odds":"6.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Franciaország ","odds":"7.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Spanyolország ","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Argentína ","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Németország ","odds":"12.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
Szerinted ki nyeri a 2022-es világbajnokságot?x;