Foci-vb 2022

Az Eb-győzelem után is tovább íródhat az olasz sikersztori

  • varin

Pályán az Európa-bajnok, Manciniéknak egy laza kötelező következhet a gyenge bolgárok ellen.

Ismét pályára lép az Európa-bajnok, Firenzében alighanem hatalmas ünnepség várható, hiszen az Eb-siker óta először játszik hazai pályán Olaszország. A Squadra Azzurra előtt egy könnyű, kötelező győzelem áll, amely felkészülésként szolgálhat a Svájcok elleni, vasárnapi "csoportdöntőre".

3495194

Máshogy nagyon kár is illetni az olaszok formáját, mint szuperlatívuszokkal. Ugyan az Eb-n az egyenes kieséses szakaszban három meccset is ráadásban vagy büntetőkkel kellett megnyernie Roberto Mancini csapatának, a forma egészen hihetetlen. És itt már nem beszélhetünk sem szerencséről, sem könnyű sorsolásról, hiszen Belgium, Spanyolország és Anglia testén keresztül jutott hozzá az aranyéremhez az olasz nemzeti tizenegy.

Ahogyan a csoportot is tökéletes mérleggel, kapott gól nélkül vezetik Donnarummáék, és most az a Bulgária látogat az Artemio Franchiba, amelyet idegenben is 2-0-ra vertek a Kékek. Bulgária egyébként egészen pocsék éveket fut, a magyarok elleni Nemzetek Ligája-kudarc csak hab volt a tortán, tétmeccsen idestova 22 hónapja nem nyertek Hrisztovék, 2018 októbere óta pedig a mérleg minden sorozatot nézve: 2 győzelem, 9 döntetlen, 17 vereség.

Nyerj a profi tippmestereink segítségével, csatlakozz a Logibethez most!

Ami az olaszok csapatát illeti, gyakorlatilag Eb-kerettel érkeznek Firenzébe, egyedül Andrea Belottit, az eltiltott Manuel Locatelli vagy a sérült Leonardo Spinazzolát hiányolhatjuk, máskülönben a megszokott neveket hívta be Mancini.

Nehéz itt bármi mást látni, mint sima olasz győzelmet, a megszokott 2-0, 3-0 körüli eredmény ezúttal is zöldülhet. Az olaszok valószínűleg még Eb-mámorban úsznak, a Svájc elleni mérkőzés fontosabb számukra, Bulgária pedig amúgy is csak egy könnyed ujjgyakorlatot jelenthet. Nem is érdemes csűrni-csavarni a tippeket, maradhatunk a legegyszerűbb megoldásoknál.

{"headTitle":"Olaszország-Bulgária","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-02 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Olaszország -2.25","odds":"1.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Olaszország mindkét félidőben gólt szerez","odds":"1.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3495194] 2021-09-02 20:45:00 Olaszország - Bulgáriax;