Nemzetek Ligája

Ugyanarra, mint legutóbb - tipp a Németország-Olaszországra

Németország sorozatban négy döntetlennél jár, márpedig a listavezető olasz csapatnak most is megfelelhet egy remi.

Elfelejtettek nyerni a németek - nagyjából ez a nemzetközi színtéren a szurkolók véleménye a Nationalelf csapatáról, amely szombaton Budapesten már zsinórban a negyedik döntetlenjét játszotta. Hansi Flick csapata úgy fest nagymestere lett az 1-1-nek, hiszen mind a négy remije ezzel az eredménnyel záródott, köztük az olaszok elleni múlt heti találkozó is. 

>>> Foci-vb 2022 hírek, tippek, eredmények itt<<<

A bolognai meccsen a fogadók a németeket favorizálták, aminek köszönhetően nagyon be is esett a szorzójuk, ám végül a tartalékos olaszok otthon tartották az egyik pontot. A németországi meccsen is 2.00 odds alatt lehet fogadni a hazaiakra, de az elmúlt időszak eredményei alapján nem biztos, hogy érdemes ezt a szorzót erőltetni. 

3784559

Csapathírek 

A csoportot 3 forduló után egyelőre Olaszország vezeti, amely az angolokkal is tudott egy döntetlent játszani a hétvégén, kedden pedig Cesenában legyőzte Magyarországot. Roberto Mancini csapatának teljesítménye azért is nevezhető jónak, mert az olaszok keretében most rengeteg a hiányzó, kis túlzással azt is mondhatjuk, hogy B-csapattal játssza végig a nyári NL-t. 

A németek aktuális állapotát is megfigyelhettük a szombati meccs jóvoltából, és abban talán Marco Rossinak a meccs előtt igaza is volt, hogy a három nagycsapat közül a németek vannak a legjobb passzban. Ezzel együtt a magyar csapat komoly feladat elé tudta állítani őket, nem igazán volt látható az átütő erő a támadásaikban, márpedig az olasz csapat szervezettségben és védekezésben nem gyengébb a magyarnál. 

A kezdőket illetően Mancini van szorongatottabb helyzetben, hiszen rengeteg a hiányzója, míg Flick a rotációját folytathatva ezúttal például Müllert, Sanét vagy Adeyemit is a kezdőbe teheti.

[3784559] 2022-06-14 20:45:00 Németország - Olaszországx

Mire érdemes fogadni?

A június 4-ei mérkőzésen is kihagytuk a végeredményre és a gólszámra való fogadást, amit szerencsére jól is tettünk, hiszen a büntetőlapokra vonatkozó tippünk simán zöldült. 

Akkor azzal érveltünk, hogy az olaszok azért temperamentusabban fociznak, mint egy német válogatott, ráadásul továbbra is sok a tapasztalatlan, még bizonyítani akaró játékos a keretben, akik egy-egy túlpörgött szituációban emelhetik a kártyák számát. 

A meccset majd Kovács István vezeti, aki a nemzetközi mezőny egyik legjobb bírója jelenleg, így valószínűleg kézben is tartja majd a találkozót. 

A németek a 3 NL-meccsen összesen 5 sárgát szedtek be, míg az olaszoknál ugyanez a szám kereken 10. Ehhez képest szinte egálon adják a sárgák számát, amit egy +0-s ázsiai hendivel levédve mi megpróbálnánk kihasználni. 

{"headTitle":"Németország - Olaszország ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-06-14 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sárga lapok - Olaszország +0 ","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3784559] 2022-06-14 20:45:00 Németország - Olaszországx;