Nemzetek Ligája

Újabb nullázás lehet az olasz kirándulás vége

A remek formában lévő Azzurri az utolsó csoportmeccsét topfavoritként Bosznia-Hercegovina legjobbjai ellen vívja.

Egyszerű a képlet az Azzurri csapatának a csoport zárókörében. Ha nyernek, akkor továbbjutnak a többi eredménytől függetlenül, bár akár egy döntetlen is elég lehet, ha a lengyel-holland páros is ikszel. A kvartettben sok vizet nem zavaró bosnyákok mindenesetre nem kéne, hogy gondot okozzanak Mancini fiainak.

{"headTitle":"Bosznia-Hercegovina-Olaszország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-18 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bosznia-Hercegovina","odds":"8.31","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"5.03","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Olaszország","odds":"1.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Bosznia-Hercegovina nemzeti tizenegye ugyanis nem képvisel túlságosan komoly erőt az európai hadszíntéren. A csapat az utóbbi 10/7 meccsét elbukta és 4 alkalommal még a lőlapra sem tudott feliratkozni. Az egyetlen győzelmüket ezalatt a periódus alatt Lichtenstein ellen szerezték, bár az olaszok elleni odavágón hatalmas meglepetésre 1-1-es döntetlent értek el. 

Legnagyobb sztárjuk, Dzeko ezúttal nem várható pályára, így a góllövésük esélye még tovább esik, helyére egy magyarok számára is jól ismert játékos, Armin Hodzic léphet be. A Vidi támadója jelenleg a török első osztályban van kölcsönben, ahol eddig összesen egy gólt termelt. Mondjuk az olaszoknál egy kezdőnyi játékos fog hiányozni, köztük Chiesa, Bonucci, Gagliardini, Biraghi, Immobile, Spinazzola és Pellegrini. A Sassuolo támadója, Berardi a lengyelek elleni 2-0-s győzelem alkalmával csereként beállva talált be, így könnyen a kezdőben találhatja magát.

[3287027] 2020-11-18 20:45:00 Bosznia-Hercegovina - Olaszországx

Mint azt láthatjuk, a sok hiányzó ellenére is zongorázni lehet a különbséget a felek között. A csoportban még veretlen Azzurri az utóbbi 7/5 meccsét kapott gól nélkül hozta le, nullázva a lengyeleket és az odavágón Hollandiát is. Mancini irányításával csak úgy szárnyalnak a déliek, hiszen a vereség ízét több, mint két éve érezték, még 2018 szeptemberében Portugália ellen maradtak alul utoljára.

Az azóta lejátszott 21 meccsből 17-et megnyertek az olaszok és 14 alkalommal behúzták a cipzárt a kapujukon!

Összességében úgy véljük, hogy a védekezésben abszolút robosztus Azzurri könnyen lehet, hogy a bosnyákokat is nullázza majd szerdán. Ennek ellenére a mindkét csapat lő gólt opció line-ját majdnem egálra lőtték be a bukik, így mi be is húzzuk ezt, pontosabban úgy nyeretjük a Mancini-legénységet, hogy válaszcsapás nélkül maradnak.

{"headTitle":"Bosznia-Hercegovina-Olaszország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-18 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Melyik csapat szerez gólt? Csak a 2. (Olaszország)","odds":"2.24","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3287027] 2020-11-18 20:45:00 Bosznia-Hercegovina - Olaszországx;