Foci-vb 2022

Gólfesztivált rendezhetnek az olaszok - tipp az Azzurrik kötelezőjére

  • varin

A Squadra Azzurra az elmúlt években megszokott lazasággal hozhatja a hazai kötelezőjét.

Megkezdi a vb-selejtezőbeli szereplését az olasz válogatott is, az Eb-selejtezők és NL-mérkőzések alatt is érinthetetlennek tűnő Squadra Azzurra nevetségesen könnyen abszolválhatja a csoportját. A kvintettben egyedül Svájc okozhat fejtörést Roberto Mancini fiainak, de azért ne lepődjünk meg, ha a záró mérleg 24 pont lesz. Kezdésnek az északírek vizitálnak Parmában, ez pedig egy habkönnyű 90 percnek ígérkezik.

{"headTitle":"Olaszország-Észak-Írország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-25 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Olaszország","odds":"1.19","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"6.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Észak-Írország","odds":"17.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Nyugodt szívvel jelenthetjük ki, hogy a 2017-es blama, amikor is a svédek ütötték el a vb-től az olaszokat, mindent megváltoztatott. A válogatott élére 2018 májusában kinevezett Mancini mester irányításával 27 meccsből 18-at megnyert az olasz csapat, mindezt úgy, hogy az Eb-selejtezőket 30 ponttal és 37 rúgott góllal zárta, de a Nemzetek Ligájában is sikerült a csoportgyőzelem a hollandok és a lengyelek előtt. Az olasz csapat rendkívül egységes, a fokozatos fiatalítás pedig nem megy igazán a minőség rovására.

A keretben ezúttal is rengeteg sztárt találunk, fontosabb hiányzó pedig talán csak Jorginho, így Mancini szokás szerint a bőség zavarával küzdhet.

Ami az északíreket illeti, az út eléggé ellentétes. A 2016-os Eb-szereplést követően voltak ugyan fellángolások, ám a vb-kvalifikációról végül pótselejtezőn lecsúsztak, az Eb is kimarad 2021-ben, ahogyan a Nemzetek Ligájában is lecsúsztak a C-divízióba. Az utóbbi hónapok gyenge formájára jellemző, hogy a június vége óta dirigáló Ian Baraclough neve mellett eddig egyetlen győzelem sem áll, és bizony ez a széria biztosan nem Parmában törik meg.

A csapat keretében természetesen nincs hiány rutinból, ahogyan fontosabb sérültek, eltiltottak sincsenek, viszont a 30 év körüli átlagéletkor már jelzi, leáldozóban van az Eb-t is megjárt generáció számára.

Az olaszok ijesztő magabiztossággal szokták lehozni az ilyen meccseiket, így nyugodtan mondhatjuk, hogy csak a különbség kérdéses az északírek ellen is. Mondani sem kell, hogy az olasz keret már a kontinensviadalra készül főleg, ahol még bizonyára sok hely nyitott Mancini keretében. Ezúttal várhatóan Insigne, Belotti és a parádés formában lévő Chiesa kezd majd, ami semmi jót nem jelent a 3 védővel felálló északíreknek.

A gólszerzős kombik mellett egy igen spéci ötlettel rukkoltunk elő, amely rengeteg kimenetellel nyerne. Véleményünk szerint nehéz elképzelni, hogy a vendégek szorossá teszik a meccset, viszont nem feltétlenül fogadnánk olasz hendire. A lenti fogadási típus lényege, hogy a mérkőzés 1x lesz és legalább 3 gól születik, ez pedig akár 2-1-gyel vagy 2-2-vel is nyerhet.

{"headTitle":"Olaszország-Észak-Írország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-25 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Belotti / Chiesa gólt szerez","odds":"1.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Belotti + Chiesa + Insigne gólt szerez","odds":"13","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Vendég vagy 2,5 alatt: Nem","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3495189] 2021-03-25 20:45:00 Olaszország - Észak-Írországx;