Copa América

Fix továbbjutók között is fontos ez a meccs!

  • varin

Költői túlzással élve a meccs tétje az, hogy melyik csapatnak marad esélye az ezüstéremre.

Különösebb izgalmak nélkül zajlik az idei Copa América csoportköre, nagyjából egy időben az Eb-vel, ám az első fordulóban még nem is vártunk semmi igazán érdekeset, ezért is nem foglalkoztunk bővebben a dél-amerikai kontinensviadallal. Mivel a 10 csapatból csak 2 esik ki a csoportmeccsek után, kevés a nagyon fontos találkozó, ám a hétfő esti rangadó Cuiabában lehet ilyen.

{"headTitle":"Uruguay-Chile","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-21 23:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Uruguay","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Chile","odds":"4.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Az ugyanis távolról sem mindegy, hogy megcsípi-e valamelyik csapat Argentína mellett (helyett?) a második pozíciót a Déli Zónában vagy sem. Mivel Brazília brutálisan kimagaslani látszik és szinte lehetetlen elvenni Neymaréktól a címvédést, némi túlzással csak az a kérdés, hogy a Selecao kit intéz majd el a döntőben. A legvalószínűbb persze a brazil-argentin finálé, ám az A jelű ötös két erősebb csapata, vagyis Uruguay és Chile is a döntőbe vágyik.

A felek továbbjutása tehát semmilyen veszélyben nem forog, még úgy sem, hogy Suárezék vereséggel kezdtek, hiszen valószínűleg Bolívia foglalta le magának a kieső pozícióját, így csak az a kérdés ennél a csoportnál, hogy melyik gárda nem kér majd Brazíliából a döntőig.

Chile két mérkőzésen van túl, Messiék elleni remi, Bolívia ellen pedig 1-0-s siker, vagyis hozták az elvárható minimumot, míg Uruguay esetében már említettük, hogy pont nélkül áll a La Celeste.

A Copára mindkét fél nagyon erős kerettel érkezett, az Égszínkékeknél Muslera, Gíménez, Godín, Cáceres, Coates, Vecino, Bentancur, Torreira, Suárez, Cavani - igazi veteránok sora, a padot már 15 éve koptató Óscar Tabárezzel. A Vörösöknél pedig Claudio Bravo, Isla, Medel, Vidal, Alexis Sánchez, Vargas.

Viccesen mondhatnánk, hogy ez a meccs és a játékosok kicsit 2010 körülről maradtak itt, hiszen mindkét csapat tobzódik a visszavonuláshoz közeledő 30+-os sztároktól. A forma azonban egyik oldalon sem túl lenyűgöző, hiszen Uruguay zsinórban négy nyeretlen találkozónál tart, míg Chile (a Bolívia elleni sikert leszámítva) 2021-ben csak három darab 1-1-re volt jó.

Gólparádéra ezúttal sem számíthatunk, viszont azt sem értjük, hogy a fogadóirodáknál miért ilyen kristálytiszta favorit Uruguay. Óvatosabb duhajoknak @1.50 körüli szorzót kínálnak egy chilei +1-es ázsiai hendikepes sikerre, míg a 2.5 gól alatti piacon 1.66-ot kapunk. Mi egy eléggé biztonságos kombit ajánlunk ide, hiszen az underes brazil sporttárstól aligha várhatunk lapfesztivált, ezt kiegészítve a gólokkal, egy nem túl magas, de annál könnyedebb szorzót kapunk.

{"headTitle":"Uruguay-Chile","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-21 23:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bet Builder: 4 gól alatt + 7 lap alatt","odds":"1.52","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Chile +0.75","odds":"1.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3231635] 2021-06-21 23:00:00 Uruguay - Chilex;