Copa América

Gólvágói sodorhatják bajba Uruguayt?

  • varin

Suárez és Cavani kezdhet Ecuador ellen, de valljuk be, nem biztos, hogy ez a jó döntés.

Hétfő hajnalban Uruguay és Ecudaor feszül egymásnak a Copa América C-csoportjában, amely első ránézésre fix 1-esnek tűnik. A La Celeste három győzelemből érkezik, míg az egyenlítőiek november óta nem tudtak nyerni. Ám ennél kicsit bonyolultabb a helyzet...

{"headTitle":"Uruguay-Ecuador","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-17 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Uruguay","odds":"1.76","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.38","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Ecuador","odds":"5.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Idén ugyanis a kezdőnek várt Suárez-Cavani kettős mindössze alig egy órát szerepelt a válogatottban, egyikük sem kezdett egyszer sem. Hiányukban Oscar Tabárez mester a Pereiro-Stuani kettőst preferálta, és bizony tették is a dolgukat, hiszen három meccsen öt gólt szereztek, három sima győzelemhez juttatva ezzel válogatottjukat.

Mind Stuani, mind Pereiro fantasztikus évet zárt, kiérdemelték a helyüket a kezdőcsapatban.

Különösen annak fényében, hogy Suárez másfél hónapja nem játszott tétmeccset, gólt pedig április eleje óta csak egyet szerzett, míg Cavani sérülés miatt február eleje óta alig volt pályán és mindössze egy gól fűződik a nevéhez.

[2977578] 2019-06-17 00:00:00 Uruguay - Ecuadorx

Ám ennek ellenére persze a két nagy öreg kezdetése várható, annak ellenére is, hogy Suárez műtét után érkezett a brazíliai Copára.

Ami Ecuadort illeti, pocsék eddig az év számukra, két döntetlen és két vereség, de mint azt a beharangozónkban is jeleztük, igyekeztem idegenbeli meccsekkel felkészülni a Copára, hiszen Brazíliában értelemszerűen mások lesznek a viszonyok, mint otthon.

A bukmékerek relatíve magasra lőtték be Uruguay sikerének szorzóját, pedig az erőfölény egyértelmű. A bukik nem várnak igazán sok gólt, ez pedig minket fogadásra sarkall. Kombink két biztonsági tippből tevődik össze, és legyen akár egy laza 2-0, vagy 1-1 vagy 2-1, szelvényünk zöldül.

{"headTitle":"Uruguay-Ecuador","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-17 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bet Builder: 1x + 1 gól felett","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[2977578] 2019-06-17 00:00:00 Uruguay - Ecuadorx;