Foci-vb 2018

Ez a duplázós tipp 97 százalék szerint nem bukhat a franciák negyeddöntőjén

A rendkívül kiegyenlített párharcon a franciák a favoritok, ám olvasóink másban látják az értéket.

A futball új üdvöskéje még nincs 20 éves. fotó: archív

Két nap böjt után nem akármilyen párharcokkal folytatódik a világbajnokság. Ahogy arról már beharangozó cikkünkben is beszámoltunk, a kora délutáni összecsapáson a legjobb védelem és a legjobb támadósor csap majd össze.

1x2    
Uruguay Döntetlen Franciaország
4.20 3.05 1.95

Mindkét válogatott veretlenül várja a folytatást, de Uruguay statisztikái mutatnak jobban, hiszen a Godínék eddig minden meccsüket megnyerték és csak egyetlen gólt kaptak. Igaz, a franciák neve mellett is csak egy szalonremi szerepel, a viszonylag tét nélküli Dánia ellen "kivívott" 0-0. Van továbbá néhány stat, ami mellett hiba lenne elmenni -

A Les Bleus kilenc meccse veretlen dél-amerikai ellenfelekkel szemben, míg a La Celeste legutóbbi hat alkalomból, amikor a legjobb nyolcba került, csak egyszer nem tudott az elődöntőbe jutni!

Parázs kis összecsapásra van tehát kilátás és az oddsmesterekhez hasonlóan a Hathárom olvasói is a Mbappéékat favorizálják a háromesélyes fogagásban. Legnagyobb százalékban arra tippeltetek, hogy mindkét csapat szerez gólt (ezidáig 97%), erre pedig busás, 2.20-as szorzót kapunk a    -nál. Amiben szintén egyetértetek, hogy a második félidőben lesz több gól, nagyjából 10/8-an gondoljátok így, és ez az opció szintén kettes feletti szorzóval kecsegtet!

 

Szerintetek mi a legjobb tipp a meccsre?

 

[2059643] 2018-07-06 16:00:00 Uruguay - Franciaországx;