Copa América

Az életükért játszanak Suárezék - tipp a kötelezőre

  • varin

Uruguay simán verhetné a kontinens talán leggyengébb csapatát, de nem ebben a formában.

Továbbra is várat magára Uruguay első győzelme 2021-ben, Óscar Tabárez csapata 2020 novembere óta 0-3-1-es mérleggel és 1(!) lőtt góllal büszkélkedhet. Suárezék előtt most kötelező győzelem áll, hiszen ha kikapnak Bolíviától, könnyedén elúszhat a továbbjutás, még ezen a rendkívül furcsa Copa Américán is.

{"headTitle":"Bolívia-Uruguay","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-24 23:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bolívia","odds":"13.26","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"5.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Uruguay","odds":"1.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Mint arról a torna beharangozóján írtunk, a 10 csapatból 8 is továbbjut a következő körbe, az pedig kezd egyértelműnek látszani, hogy az Északi Zónából Bolívia nem jár sikerrel. Arcéék sorsa azonban így is saját kezükben, hiszen ha legyőzik Uruguayt, akkor meglehet a továbbjutás, ha viszont nem, akkor már tényleg földöntúli bravúrra lenne szükség Argentínával szemben.

Viszont a mostani La Celeste távolról sem egy legyőzhetetlen sztárcsapat, még a nevek ellenére sem. Tabárezék a Copát egy argentinok elleni 0-1-gyel kezdték, majd Chilét sem sikerült verni, ha pedig ehhez hozzárakjuk, hogy a vb-selejtezőkön az utolsó három meccsükön két 0-0-ra és egy 0-2-re futotta, máris látszódik, hol van a legkomolyabb probléma a csapattal. Hiába a 16 lövés Chile ellen, hiába a Cavani-Suárez csatárduó, Uruguay egyetlen, a Copán szerzett találata is öngól.

Nagy kérdés persze, hogy egy olyan szerény képességű ellenfél, mint Bolívia, okozhat-e igazán nehéz perceket Uruguaynak, bár azt azért ne tagadjuk le, hogy júniusban Chile ellen remizni tudott     César Farías együttese, és Sánchezék ellen múlt heti Copa-találkozón sem vallottak szégyent.

A fogadóirodák sok gólt várnak, mi kevésbé. Az uruguayi védelem meglepően jó, a támadósor meglepően gyatra, ez pedig szépen kirajzolja az undert. A legvalószínűbb végeredmény egy unalmas 0-2, de az under 3-as fogadásunk kizárólag akkor tudna elbukni, ha valamelyik csapatból a szokottnál jobban kiszakadna a gólzsák.

{"headTitle":"Bolívia-Uruguay","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-24 23:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"3 gól alatt","odds":"1.69","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3231639] 2021-06-24 23:00:00 Bolívia - Uruguayx;