Foci-vb 2018

Ez a meccs annyira underre áll, hogy már tenni kell az overt!

A nyolcaddöntők legnehezebben megtippelhető mérkőzésén keressük az értéket a gólokban!

   
Uruguay Döntetlen Portugália
2.60 3.00 2.75

Szombaton két mérkőzéssel veszi kezdetét az egyenes kieséses szakasz a labdarúgó-világbajnokságon, este 8 órától pedig rögtön következik az oddsok alapján legszorosabb derbi. Uruguay és Portugália továbbjutását ugyanis dekára ugyanannyiért, 1.86-os szorzón adja a    , így nincs egyszerű dolgunk a győztes csapatának megtippelésével.

Fotó: The News Minute

Ami nagyon egyértelműen látszik, az az, hogy a bukmékerek kevés gólos mérkőzést várnak. Ez persze a csoportkörben látottak alapján nem meglepő, mindkét gárda úgy játszott egy-egy over mellett két-két undert, hogy játékuk erőteljesen a kontrákra és a stabil védekezésre épült. Kérdés azonban, hogy az ennek betudható oddsok nem estek-e már át a ló túloldalára, vagyis nem lett-e olyan magas az over szorzója, hogy érdemes legyen arra fogadni. Szerintünk pedig de!

[2059631] 2018-06-30 20:00:00 Uruguay - Portugáliax

Egyrészt mindkét csapat el van látva bőségesen kitűnő támadókkal, hiszen az egyik oldalon Cristiano Ronaldo és André Silva, míg a másikon Luis Suárez és Edinson Cavani rohamozhatja a kapukat. Másrészt talán a portugálok játéka alkalmas is az overre, hiszen a három meccsükön úgy esett kilenc gól, hogy nagyon sok kemény pillanatuk volt Irán és Marokkó ellen is, vagyis a védelmük egyelőre nincs éppen vb-győztes formában - amit egyébként már a felkészülési időszakban is láthattunk.

Mivel mindkét csapat legjobb kezdőjével állhat ki, óriási meglepetést nem okozhatnak egymásnak a csapatok. A legtöbb elemző szerint a mérkőzést a középpályák döntik majd el, hiszen ez mindkét félnek talán a leggyengébb pontja. A dél-amerikaiaknál kulcsfontosságú lehet, miként tudják majd Vecinóék az elől álló párost, míg a luzitánoknál a védekezésből támadásba való átállás okozott eddig jelentős problémákat a csapatban.

Az eddig látottak alapján nem csodálkozhatunk nagyon, hogy tényleg kétesélyes a találkozó. Mindkét együttesnek egy-egy olyan mérkőzése volt, amelyen igen impresszív játékot bemutatva lőttek 3-3 gólt, éppen a csoport legerősebb gárdája ellen. Ha esetleg a bukmékerek elvárásai kudarcba fulladnak és valamelyik fél hamar betalál a másik kapujába, akár elmehetnek a csapatok 2-3 gólig is, amelyre igen jó szorzót kapunk.

hatharom.com
1.5 gól felett
@1.50
[2059631] 2018-06-30 20:00:00 Uruguay - Portugáliax;