Sportfogadás

Ennyire egyértelmű az Uruguay-Franciaország meccs?

A magyar sportfogadók többsége szerint az európai csapat a rendes játékidőben kiharcolja a továbbjutást. Igazuk van?

A magyar fogadóknál a franciák az esélyesek. - Fotó: Twitter

Péntek délután 4 órakor kezdetét veszik a negyeddöntők az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon. Első ízben Uruguay és Franciaország méri össze tudását, méghozzá Nyizsnyij-Novgorodban. A tét természetesen óriási, hiszen amely válogatott tovább tud jutni, az biztos, hogy éremért játszik a 2018-as év legnagyobb sporteseményén. 

A felek közül az uruguayiak eddig százszázalékosak, hiszen mind a négy meccsüket megnyerték, legutóbb a portugálok ellen diadalmaskodtak, míg a franciák a csoportban két siker mellett egyszer döntetlent játszottak, viszont a nyolcaddöntőben pazar focival, hátrányból fordítva fektették két vállra Argentínát.

1x2    
Uruguay Döntetlen Franciaország
4.20 3.05

1.95

Mindezeknek köszönhetően háromesélyes mérkőzésről is beszélhetnénk, de úgy tűnik, hogy az uruk egyik legnagyobb sztárja, az utóbbi két vb-meccsen három gólt szerző Edinson Cavani sérülés miatt nem léphet pályára. Ez pedig kihat a szorzókra is, hiszen a franciákra kínált kezdeti szorzó nagyjából három tizedet esett szinte minden irodában. A     perpillanat az európaiakra 1.95-szörös oddsot ajánl, a dél-amerikaiakra 4.20-szorost, míg a remi 3.05-szörös szorzón fogadható.

A honi sportfogadók szerint is Kylian Mbappéék az esélyesek, mivel a   -n közzétett statisztikák alapján a magyar játékosok 56 százaléka a franciákra, 23 százalék Uruguayra, míg 21 százalék döntetlenre tett fel pénzt.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy mit várunk a meccstől, akkor kattints ide!

[2059643] 2018-07-06 16:00:00 Uruguay - Franciaországx;