Foci-vb 2018

A vb magyarjai szerint már pénteken kiderül, ki lesz a világbajnok!

Két fiatal révén magyar játékosok is képviselték hazánkat a vb-n, és még tippelésre is vállalkoztak.

Sajnos a magyar labdarúgó-válogatott nem tudott kijutni az oroszországi világbajnokságra, ám magyarok így is szép számmal akadnak a tornán, akár játékosként is. Gáspár Réka és Lobmayer Bendegúz a Football for Friendship elnevezésű mini-vb-n képviselte hazánkat, és tippelésre is vállalkoztak, hogy ki nyeri a tornát!

Fotó: 24.hu

A két tinédzser a 24.hu-nak elmondta, hatalmas élmény volt a világbajnokság helyszínén részt venni, ráadásul a szervezők egy jeggyel is megajándékozták őket, így a hazautazás előtt megtekinthették az Oroszország-Szaúd-Arábia találkozót, amely egyáltalán nem is telt unalmasan.

A fiatalok még a világbajnokság végső győztesére is tettek egy merész tippet, Bendegúz habár Angliánk szurkol, a franciákra szavazott, míg Réka elmondása szerint nála Uruguay a favorit. 

Nagy kérdés, hogy igaza lesz-e bármelyiküknek, mindenesetre már péntek este eldől, melyik fél biztosan nem nyer világbajnokságot, hiszen a negyeddöntők sora az Uruguay-Franciaország mérkőzéssel kezdődik meg. Ami az esélyeket illeti, Uruguay továbbjutására 2.56-szoros, míg Franciaországéra 1.43-as szorzóval fogadhatunk a    -n.

[2059643] 2018-07-06 16:00:00 Uruguay - Franciaországx;