Copa América

Ugyan mi szólna a sima uruguayi hendi ellen?

  • varin

Klassziskülönbség van Uruguay és Japán között, így megérheti levadászni a magas hendit is.

Talán az egész Copa América legsimább mérkőzésének tűnik a péntek hajnali Uruguay-Japán találkozó. A dél-amerikaiak egy négyessel kínálták meg Ecuadort, míg Japán ugyanennyit szedett be Chile ellen. Ugyan fél évvel ezelőtt az ázsiaiak 4-3-ra legyőzték egy válogatott meccsen az urukat, ám azok a keretek nem hasonlíthatóak a mostaniakhoz.

{"headTitle":"Uruguay-Japán","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-21 01:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Uruguay","odds":"1.19","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"7.01","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Japán","odds":"17.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Okazakiék egyébként játékban egyáltalán nem vallottak szégyent Chile ellen sem. 13 kísérletük volt, több szögletet lőttek, a labda sem volt számottevően többet Alexiséknél, szóval nyugodtan kijelenthetjük, hogy a 4-0 enyhe túlzás. Mint ahogyan talán messzemenő következtetéseket Cavaniék gálájából sem kell levonni, hiszen Ecuador nem képvisel magas szintet, ráadásul 70 percet emberhátrányban is futballoztak az egyenlítőiek, így az a meccs is talán simább volt, mint kellett lennie.

A bukik persze alaposan beleírták ezt a két 4-0-t az oddsokba, hiszen az egál hendikep jelenleg -2-n van, ami még így sem rossz biznisz. Óscar Tabarezéknél egy kisebb átalakítás várható csak, Matias Vecino az egész tornáról kidőlt, de az Arsenal játékosa, Lucas Torreira több, mint minőségi pótlást jelent. Mindemellett a szokásos Cavani-Suárez duplát találhatjuk a csatársorban az előzetes kezdőkben, hiszen mindketten eredményesek voltak Ecuador ellen is.

Japán esetében nem merészkednénk el bármilyen kezdő megtippeléséig, hiszen az egész japán csapat teljesen kísérleti, amelyet a 16, válogatottsággal még nem rendelkező fiatal játékos is mutat. Ami valószínűsíthető, hogy az első meccsen csak perceket kapó Shinji Okazaki kezdőként lép majd gyepre.

Az egyoldalú oddsok ellenére sem tudunk vitatkozni az irodákkal. Ugyan Uruguaynak teljesen mindegy, hogy mennyivel nyer, a csoportdöntőjük úgyis Chile ellen lesz esedékes, a két meccs között 4 nap is lesz. Valószínűleg egy kicsit rotálja majd a kezdőjét a dél-amerikai gárda, de játsszon bárki, a két tizenegy között legalább 3-4 gól van.

{"headTitle":"Uruguay-Japán","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-21 01:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Uruguay -1.5","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[2977580] 2019-06-21 01:00:00 Uruguay - Japánx;