Fehérorosz foci

Nem látjuk, hogyan lehetne ebből vesztes tipp

  • varin

A Rukh kiváló védelemmel rendelkezik, de a papírforma azt mondatja velünk, ma gól nélkül marad.

Nem mondhatni, hogy fogadási szempontból a legizgalmasabb csatával záródik a szombati játéknap a fehérorosz élvonalban, mindazonáltal a Neman Grodno és a Rukh Breszt együttese között igen fontos 90 percet rendeznek. Mivel 7 fordulót követően a bajnokság még mindig igencsak szoros, már most nevezhetjük igazi hatpontos meccsnek az összecsapást, ahol a győztes fél egy kis lélegzetvételhez juthat.

{"headTitle":"Neman Grodno-Rukh Breszt","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-09 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Neman Grodno","odds":"2.37","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Rukh Breszt","odds":"3.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Ha a két fél idei esztendejét nézzük, aligha lehet kérdés, hogy az újoncnál lehetnek inkább elégedettek a dolgok menetével. Habár győznie csak kétszer sikerült a breszti együttesnek, vereségből is ugyanennyi van, márpedig az látható, hogy a Szmolevicsi-Bobrujszk duó nem méltó az élvonalhoz, így szinte biztosan csak egy pozíciót, a 14. helyet kell elkerülni a visszasoroláshoz. Ehhez pedig nagyon jól jöhet a csapat sok értékes döntetlenje és kevés kapott gólja, amely alapjaiban határozza meg a stílust.

A csapatnál a hangulat sem lehet rossz, zsinórban négy veretlen meccsen vannak túl, nem kaptak ki a Mozyr pályáján, a Zhodino ellen idegenben sem, a Gorodeja ellen pedig a 90. percben sikerült a pontszerzés. Ez a 90 perc egyébként igazi gólfesztivál volt, hiszen megmásfélszerezte a csapat a lőtt és kapott góljainak számát is, így a gólkülönbségük már impozáns 3-3!

A Grodnónál inkább az év elején volt jellemző a kevés találat, legutóbb viszont a Dinamo Minszk és a BATE vendégeként is vereséget szenvedtek. Otthon viszont 2-1-0 a mérlegük, amely simán lehetne három siker, ha a Bobrujszk ellen nem dobnak el 2 felelőtlen egységet.

A vendégekkel ellentétben fontos hiányzója viszont lesz a Grodnónak, a kezdő grúz hátvédjük, Giorgio Kantaria ételmérgezést kapott, helyén a középpályás Legchilin játszik majd.

Ha tetszett írásunk, és szeretnél további hasonló tartalmakat olvasni, most Te is segíthetsz!
Donation

Azon aligha kell meglepődnünk a Rukh esetében, hogy az over 2.70-es szorzóval bír, így már két gólra is 1.55-szörös pénzt kaphatunk, de a Rukh játékát látva mi ezt passzolnánk. Viszont elvinnénk a hazaiak sikerét, amelyre a reálisnál magasabb oddsot kínálnak. Ugyan a Grodno az elmúlt években inkább idegenben vitézkedett jól, idén még veretlenek hazai környezetben és azért nem az újonc ellen illene megszakítani ezt a szériát.

{"headTitle":"Neman Grodno-Rukh Breszt","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-09 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Neman Grodno +0","odds":"1.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3279396] 2020-05-09 16:00:00 Neman Grodno - Rukh Brestx;