Fehérorosz Kupa

Szerinted is túlárazták ezt a 2,50-es fogadást?

A BATE túl nagy favorit a kupaelődöntő visszavágóján, így mi az 1.30-as sikerük helyett más utat néztünk ki.

Magabiztosan várhatják a második felvonást a BATE játékosai. Fotó: Archív

Az ország egyik, ha nem a legerősebb csapata, a BATE 1-0-s hátrányról várja a Mozir elleni Fehérorosz Kupa elődöntő visszavágóját. A boriszovi együttes számára elég jó előjel, hogy 2000 óta nem szenvedett vereséget otthon szerdai ellenfelétől és az oddsok alapján ezúttal is könnyedén kéne győznie.

{"headTitle":"BATE Boriszov-Szlavija Mozir","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-04-29 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"BATE","odds":"1.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Mozir","odds":"8.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Igen ám, de a Mozir az elmúlt egy hónap során ha csak hajszállal is, de mind a bajnokságban, mint a kupában legyűrte a BATE-t. Előbbin ráadásul hátrányból sikerült fordítaniuk Nikita Melnikov duplájának köszönhetően, tehát lélektanilag inkább a vendégek vannak előnyben. Mihail Martsinovich fiai joggal reménykedhetnek abban, hogy 20 év elteltével ismét magasba emelik a trófeát, de piszok nehéz 90 perc vár rájuk.

Tudtad? A Mozir legutóbb 2000-ben nyerte meg a Fehérorosz Kupát és akkor a döntőben a BATE-t verte hazai pályán.

A kialakult helyzet is őket segíti, ugyanis a Boriszov Arenába a legutóbbi bajnokin is csak 600 körüli nézőszámot lehetett számlálni, tehát oroszlánbarlangnak aligha nevezhető az atmoszféra. A nagy kérdés, hogy milyen taktikát választanak majd, ugyanis egy idegenbeli gól aranyat érhet a továbbjutás szempontjából, ám sokat kockáztatni mégsem lenni túl felelősségteljes. 

Főleg, hogy a BATE a kezdeti megingások óta szépen rendezte sorait és az utóbbi három meccsen gólt sem kapott. A Mozir viszont az idény során csak egy tétmeccsen nem talált be, így a gólváltás mégis reális opciónak tűnhet. Pláne, ha hozzátesszük, hogy a BATE az utóbbi 16/18 összecsapásán feliratkozott az eredményjelzőre a Boriszov Arenában - márpedig ha több góllal elhúznak, a Mozirnak mindent egy lapra téve kell majd támadni.

{"headTitle":"BATE Boriszov-Szlavija Mozir","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-04-29 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat lő gólt","odds":"2.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3295556] 2020-04-29 19:00:00 BATE Borisov - Slavia Mozyrx;