Fehérorosz foci

Nagyon könnyedén nyerhetünk ezzel a tippel Fehéroroszországban

  • varin

Ha a liga egyik leggyengébb csapata szeret támadólag fellépni, az over egy remek tipp.

Vasárnap délután pályára lép a fehérorosz élvonal két nyeretlen csapata, ám hatalmas csodával érne fel, ha akár a Belshina Bobrujszk, akár a Szmolevicsi pocsék sorozata éppen most szakadna meg. Utóbbi csapat BATE ellen hazai meccsével később foglalkozunk, most lássuk, mire lehet képes a sereghajtó Minszkben.

{"headTitle":"Isloch-Belshina Bobrujszk","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-10 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Isloch","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntelten","odds":"3.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Belshina Bobrujszk","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Az újonc egészen borzalmasan kezdte a szezont, két döntetlen mellé öt vereséget gyűjtöttek, pedig akadtak azért bőségesen nyerhető mérkőzéseik. Ám amíg a bajnokság elején legalább a védelmük jól muzsikált, addig az utolsó két meccsen hat gólt szedtek be, így nem csoda, hogy sereghajtók és ha őszinték akarunk lenni, nincs is reális esélyük a bennmaradásra ezzel a szétesett kerettel.

Az Isloch ezzel szemben már négy győzelemnél tart, az ötödik helyük viszont kicsikét csalóka. Egyrészt a minszki együttes ötször is játszott már hazai környezetben, másrészt pedig a sorsolásuk sem volt épp túlságosan nehéz. Persze az öt otthoni meccsből megnyerni négyet mindig szép dolog, az azonban már kevésbé, hogy a három vereségük alkalmával tíz gólt is kaptak.

Az Isloch tavaly az egyik legjobb csapat volt hazai pályán és eddig úgy néz ki, pontjaik többségét most is inkább otthon gyűjtik majd be. A védelmük azonban nem túl izmos, ráadásul a Belshinától az eddig látott bátor, offenzív futballt várjuk ismét, ahogyan a Breszt ellen is megvoltak a helyzeteik.

A papírforma azt mondatja velünk, hogy ez egy problémamentes over lesz, ahol a gólokat akár a Minszk egymaga is meglőheti, de várunk azért némi hozzájárulást a vendégektől is.

{"headTitle":"Isloch-Belshinba Bobrujszk","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-10 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2 gól felett","odds":"1.68","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3279392] 2020-05-10 13:00:00 Isloch - Belshina Bobruiskx;