Fehérorosz foci

Itt az ideje a BATE Boriszov ellen fogadni?

  • varin

Két fordulóval a vége előtt azért még elbukhatja a bajnokságot a BATE.

Két héttel ezelőtt amolyan "bajnoki döntő" keretében feszült egymásnak a Sahtar Szoligorszk és a BATE Boriszov. Annak a mérkőzésnek az volt a tétje, hogy melyik csapat kerül szinte bukhatatlan pozícióba az aranyérem kapcsán, míg döntetlen esetén maradt volna nyitott kérdés a trófea. Nos, a BATE hiába vezetett sokáig, végül a felek megosztoztak a pontokon, ez pedig azt jelenti, maradt saját kezében a BATE sorsa, vagyis egy pont maradt a sárgák fórja.

{"headTitle":"Melyik csapat nyeri a bajnoki címet?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-22 12:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"BATE Boriszov","odds":"1.28","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Sahtar Szoligorszk","odds":"3.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Ami a sorsolást illeti, egyértelműen a Szoligorszk van kedvezőbb helyzetben, hiszen a Rukh Breszt és az FC Minszk lesz a két ellenfele, vagyis két olyan csapat, amelynek tökéletesen semmi tétje. Matematikailag sem az Európa Ligát nem érhetik el, sem kiesni nem tudnak, ennek megfelelően a formájuk sem éppen erős.

Ezzel szemben a BATE Boriszovra vár egy kötelező a gyakorlatilag már kiesett Belsina Bobrujszk ellen és egy kőkemény csata a Dinamo Minszkkel szemben. A fővárosi gárda komoly nehézséget okozhat a rekordbajnoknak, hiszen még harcban lehet az Európa Ligáért, ráadásul zsinórban öt megnyert mérkőzésből érkezik.

Az utolsó három szezonban mind a hat meccset megnyerte otthon a BATE a Minszk ellen, ám júniusban idegenben tudott nyerni a Dinamo.

Nos, annyi biztos, hogy az oddspár nem reális, ennél több esélye van bukni a mostani BATE-nak Minszkben. Viszont az is fix, hogy botlani inkább a Szoligorszknak van esélye a 29. játéknapon, a BATE 3 pontjához kétség sem férhet.

Ennek köszönhetően az utolsó fordulóban hasonló oddspárokon fogadhatunk majd a bajnoki címre és ha valóban mondjuk egy 1.30-1.40 körüli szorzót kapunk a Boriszovra idegenben, érdemes lehet majd akár kontrázni az éllovast, akár a hosszútávú fogadásainkat levédeni, mivel túlbecsülik a fogadóirodák Alekszandr Lisouski csapatát.

319135