Fehérorosz foci

Csak a szokásos a tippünk a liga leggyengébb csapatára

  • varin

A Belshina mindig jó elem egy kis gólfesztiválra, még akkor is, ha az ellenfél történetesen alig rúg és kap gólt.

Nehéz manapság a fehérorosz élvonalban egy meccset nem kiesés elleni küzdelemnek titulálni, amelynek az oka, hogy a 14. Grodno és a 6. Breszt között csupán öt egység a különbség a szombati mérkőzéseket megelőzően. Az FK Vitebszk vasárnap a Belsina Bobrujszk vendége lesz, és a hazaiak nagyon szeretnék, hogy ez még valóban egy rangadó legyen a számukra, ne pedig a biztos kiesés egyik állomása.

{"headTitle":"Belsina Bobrujszk-Vitebszk","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-17 14:00","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Belsina Bobrujszk","odds":"2.62","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Vitebszk","odds":"2.62","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A Bobrujszk ugyanis az utolsó nyolc fordulót követően a tabellán, a 0-2-6-os mérleg mellé pedig a legkevesebb gólt rúgták, viszont egy híján a legtöbbet is kapták. Sok optimizmusra nincs oka a tavalyi másodosztályú bajnoknak, hiszen a könnyű sorsolás ellenére képtelenek meccset nyerni, és nem valószínű, hogy a szériát éppen a Vitebszk ellen szakítják meg.

Noha Chalovék sincsenek csúcsformában, számukra ez jó esély a pontszerzésre. A múlt héten két vereséget követően a Szoligorszk ellen remiztek otthon, ami kétségtelenül jó eredmény és fontos pont a kiesés elleni küzdelemben. Idén eddig a Vitebszk is hozza a fehérorosz átlagot, egy kivétellel csak underes meccseik voltak, ám nem esküdnénk meg rá, hogy a széria folytatódik.

A Bobrujszkról már többször leírtuk, hogy bátor futballt játszik, megteszik, amire szerény képességeikből futja, ám ez főleg a kapott gólokban mutatkozik meg. Az utolsó öt meccsükön mindig volt legalább két gól és ha ez a széria folytatódik, tippünk vesztes már biztosan nem lesz.

{"headTitle":"Belsina Bobrujszk-Vitebszk","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-17 14:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2 gól felett","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3279389] 2020-05-17 14:00:00 Belshina Bobruisk - FK Vitebskx;