Fehérorosz foci

Gólparádéba torkollhat a vasárnapi nyitómeccs

  • varin

Hiába a Breszt a címvédő, futószalagon kapja a gólokat. Most még az újonc otthonában is megszenvedhet.

Elméletileg a játéknap legsimább mérkőzése lehetne a liga leggyengébb csapatának és a címvédőnek a mérkőzése, ám a Belsina Bobrujszk-Dinamo Breszt mérkőzésen úgy félünk a vendégek másfélszeres szorzójától, mint a tűztől. Ez a bajnokcsapat ugyanis már nem az, amelyik tavaly össze-vissza verte a bajnokságot.

{"headTitle":"Belsina Bobrujszk-Dinamo Breszt","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-03 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Belsina Bobrujszk","odds":"5.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Dinamo Breszt","odds":"1.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A Breszt ugyanis idén csupán két bajnokiját tudta megnyerni, igaz, szerdán továbbjutott a kupában, így a BATE Boriszovval döntőzhet majd májusban. A csapat játéka viszont bőségesen adhat okot az aggódásra, hiszen a Szoligorszk elleni visszavágó második félidejében négy gólt szedtek be a kék-fehérek 16 perc leforgása alatt - szerencséjükre így is kitartott az előnyük. Az új edzői stábnak tehát sok dolga akad még a Breszt kapcsán, ráadásul Kovalcsuk mesternek hiányzói is bőségesen akadnak. Maródi ugyanis Vitus (3/0), Pechenin (3/0), Khacheridi (2/0) és Bakaj (3/0) is.

A Bobrujszk kapcsán beigazolódni látszik a teóriánk, vagyis hiába a tavalyi bajnoki cím a másodosztályban, ha ennyire meggyengül egy csapat, annak még egy olyan kiegyenlített bajnokságban sincs nagyon esélye, mint a fehérorosz PL. A Belsina hat meccséből hiába lőtt négyszer is gólt, pontot csupán kettőt szerzett, ráadásul a sorsolásuk sem volt igazán nehéz.

Képtelenek vagyunk hinni ebben a Bresztben, 1.50-ért még a liga leggyengébb csapata ellen sem nyeretjük. Idén csak egy bajnokit hozott le a Dinamo kapott gól nélkül, a Bobrujszk viszont zsinórban háromszor szerzett gólt. Mindezek fényében mi bizalmat szavazunk az overnek, amelyre korrekt szorzót kapunk, és adott esetben még a vendégek is meglőhetik egyedül.

{"headTitle":"Belsina Bobrujszk-Dinamo Breszt","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-03 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,25 gól felett","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3279376] 2020-05-03 13:00:00 Belshina Bobruisk - Dinamo Brestx;