Fehérorosz foci

Erős tippünk van az FK-FC meccsen

  • varin

Bízunk abban, hogy a Gorodeja védelme ismét teszi a dolgát. Az underdogra fogadunk a pénteki zárómeccsen.

Habár még nem sikerült kiismernünk a fehérorosz bajnokság minden csínját-bínját, azért ha egy mérkőzésen a bukik a reálisnál magasabb oddsot szabnak meg az egyik fél győzelmére, akkor ott egy pillanatig sem habozunk. Így történt most az FK Gorodeja-FC Minszk mérkőzésen is.

{"headTitle":"Gorodeja-FC Minszk","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-08 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gorodeja","odds":"2.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"FC Minszk","odds":"2.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Az FK kiváló védelméről már számtalanszor írtunk, 7 meccsen mindössze 6 gólt kaptak, amely a negyedik legjobb mutató a 16 csapat között, viszont a 10. pozíciót kiválóan megindokolja a mindössze 4 szerzett találat. Jól sáfárkodtak azonban ezekkel a gólokkal, hiszen amikor nyertek, azt 1-0-ra tették, így a 4-6-os gólkülönbség sem olyan problémás.

>>Segíts minket, hogy segíthessünk a sportfogadásban!<<

Donation

Az pedig már most jól látszik, hogy a liga ezidáig két nyeretlen csapata előtt hatalmas harc várható majd a 14. pozíció elkerüléséért, és könnyen elképzelhető, hogy mind a Gorodeja, mind pedig pénteki ellenfelük, az FC Minszk érintett lesz a csatában.

Merthogy a fővárosiak pontosan a másik végletét képviselik a játékstílusnak, a legtöbb gólt kapták a ligában, viszont a második legtöbbet is lőtték. Legutóbb otthon játszottak egy laza 2-5-öt a Torpedo Zhodinóval, míg előtte a Mozyr pályáján nyertek 3-1-re.

Az első nagy kérdés tehát, hogy melyik csapat stílusa érvényesül majd, mert ha esetleg egy nagy adok-kapokba csap át a 90 perc, abból a Gorodeja nehezen jöhetne ki jól, de a bukik 2.0-ra szabott egál overhatára is mutatja, inkább 1-2 gólos mérkőzésre van kilátás.

Ugyan az elmúlt években népszerű eredmény volt a 2-es ebben a párharcban, mi most hazai pontszerzést várunk. A Gorodeja nagyon masszív, kőkemény csapat, amely a hozzá hasonló képességű csapatok ellen jól szerepel, márpedig ebben az esetben már akkor is ütné a markunkat némi pénz, ha a felek megosztoznak a pontokon.

{"headTitle":"Gorodeja-FC Minszk","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-08 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gorodeja +0.25","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3279397] 2020-05-08 18:00:00 FK Gorodeya - FC Minskx;