Fehérorosz foci

Nem cifrázzuk túl ezt a tippet

  • gb1

A Zogyino zsinórban harmadik győzelmére készül a liga legunalmasabb együttese, a Ruk Breszt ellen.

A tavalyi 6. helyezett most komolyabb babérokra tör. Fotó: Newschant

Vasárnap sem fogunk unatkozni, hiszen három összecsapással folytatódik a világ (jelenlegi) kedvenc foci bajnoksága. Ebben az előzetesben a fordulót pontügyileg holtversenyben az élen kezdő Zogyino és az újonc Ruk Breszt összecsapását vizsgáljuk meg.

{"headTitle":"Zogyino-Ruk Breszt","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-04-26 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Zogyino","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Ruk Breszt","odds":"4.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A hazaiak két megérdemelt 1-0-s sikerrel indították a kiírást, bár intő jelek azért akadtak. A Dinamo Minszk ellen jött is a kijózanító pofon, pedig a fővárosiak sem valami acélosak idén. Jót tett a csapatnak az a verség, hiszen azt követően az Energetik ellen 2-0-ra nyertek és a brazil szélsőjük, Ramos már a második találatát jegyezte azon a mérkőzésen. Yuri Puntus legénysége a rettegett BATE ellen sem rezelt be, bár nem kis részt a szerencsének köszönhetik, hogy 0-0-t értek el Boriszovban, ugyanis a hazaiak büntetőt hibáztak, de amúgy is uralták a meccset.

Mesterük a már jól bevált 11-et küldheti pályára, bár a visszatérők közül lehet, hogy Alyseiko, vagy Kaplenko beverekedi magát a kezdőbe. A sérültlistán egyedül Kukharchik neve olvasható, aki már a BATE elleni találkozót is kiülte. A vendégeknél három játékos pályára lépése valószínűtlen (Kolpachuk, Osuchukwu és Kovtun), viszont eltiltása után újra játékra jelentkezik Diallo.

Az újonc Ruk Breszt szezonstartja nem mondható túl rossznak, hiszen 2-1-2-vel a 9. helyen tanyázik a csapat. Friss feljutóként természetesen szinte minden meccsen underdogként lépnek pályára, így a taktika sem meglepő, mégpedig a masszív védekezés, ami által az eddig öt találkozón csak két gólt kaptak. Sokan nem kockáztatnak a pálya másik végén, hiszen ők is csak kettőt lőttek, bár ha ilyen ütemben termelnék a pontokat, ezt biztosan megbocsátanák számukra a szimpatizánsaik.

Érdekes módon nem először láthatjuk, hogy a favorit ellen kezd pakolni a nép - a Zogyino szorzója 1.70 körüliről már 1.90-re vándorolt. Ennyiért úgy gondoljuk, hogy már megérheti behúzni a hazaiakat, akik tudásban és tapasztalatban is lényegesen jobbak vasárnapi ellenfelüknél, ráadásul az elmúlt 5/7 bajnokin gólt sem kaptak.

{"headTitle":"Zogyino-Ruk Breszt","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-04-26 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Zogyino nyer","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3279370] 2020-04-26 15:00:00 Torpedo Zhodino - Rukh Brestx;