Fehérorosz foci

Bevállalhatónak tűnik ez a triplázós

Kistétes tippünk van az FC Minszk-Zogyino összecsapáson, amin a Jóisten se tudja, merre dől majd a mérleg nyelve.

Kicsit megakadt a szekér a szezon meglepetéscsapatánál. Fotó: Archív

Szombaton ebéd után máris folytatódik a fehérorosz akció, mégpedig egy jó Minszk-Zogyinóval. A harmadik helyezett látogat a nyolcadik otthonába, de a különbség mindössze két pont a felek között, tehát akár helycsere is történhet. A találkozó abszolút háromesélyes kategória, így a bukik sem tudtak rajta fogást találni, ahogyan ezt a  szorzók is mutatják.

{"headTitle":"FC Minszk-Zogyino","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-02 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"FC Minszk","odds":"2.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntelen","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Zogyino","odds":"2.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A Minszk a bajnokság egyik legérdekesebb csapata, hiszen ilyen hullámzást ritkán látni, beszéljünk bármilyen bajnokságról is. A fővárosiak 3-0-3-as mérlege is furcsán hathat, de az igazán meghökkentő, hogy mindhárom győzelmük alkalmával három gólt vágtak, ám a három vereségükön ellenben egyaránt nulla találat állt a nevük mellett. Jó, a BATE-tól így kikapni nem szégyen, talán még otthon sem, de a Ruk Breszt vagy Energetik elleni zakót már nehezebb magyarázni. 

Tudtad? Az FC Minszk az utóbbi 9/12 hazai bajnokiját megnyerte, de legutóbb 3-0-ra kikapott otthon a BATE-tól.

A lőtt gólátlaguk mindenesetre még így is bőven a liga átlaga felett van, de újabb komoly teszt jön, hiszen a Zogyinó az eddigi hat meccsen kapott összesen kettőt. Ez annak fényében különösen figyelemre méltó, hogy a Torpedo ellenfelei átlagban 12.3-szor próbálkoztak kapura lövéssel, de a blokkok és a portás remek teljesítményének köszönhetően szinte mindent megúsztak.

Sok gólra mondjuk ritkán számít az ember ebben a bajnokságban, így a felek elmúlt 11/12 H2H találkozóján született underen már fel sem szisszenünk. Egy jó 0-0 bőven benne van itt a pakliban, tekintve, hogy a Zogyino elmúlt 5/6 meccsén nem kapott gólt, míg az FC Minszk az utóbbi négy hazai összecsapást lehozta kapott találat nélkül ellenük. Kicsit lutrinak tűnik ez a meccs, viszont az előzetesek alapján a döntetlenre talán érdemes lehet egy kis szotyipénzt feldobni.

{"headTitle":"FC Minszk-Zogyino","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-02 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3279384] 2020-05-02 13:00:00 FC Minsk - Torpedo Zhodinox;