Exkluzív

Rutinos tippmestereink továbbra is remekelnek a Protippben

Címkék:

Nem érheti szó a ház elejét, a Protipp nagy öregjei szépen szállítják a nyerőket.

Kattints a tippekért!

Harmadik hónapfordulójához közeledik a megújult Protipp rendszer, ideje ismét számot vetni a statisztikákról. Noha azt többször is elmondtuk, hogy a tippmestereket külön-külön érdemes értékelni és elemezni, továbbra is nagy örömre adhat okot, hogy az összkép még mindig pluszos.

A Protipp tippmestereinek eddigi mérlege
Tippmester Nyertes tipp Vesztes tipp Egység
varin 36 31 +15.96
mr.blonde 4 0 +15.82
Noemail 6 3 +10.26
Tippergreta 5 4 +9.16
Doxathonic 1 0 +9
Tomihmv 10 7 +5.12
Sportinsider 1 1 -0.10
Dodipapa 0 1 -2.35
Kevin191 0 1 -3.00
Prutyika 1 3 -5.70
Steve94 0 2 -8.00
Moneymaker 8 8 -8.66
Szollosizola 9 12 -32.93

Ennek elsősorban a Hathárom rutinos rókái a "felelősei", hiszen varin, mr.blonde, Noemail vagy Tomihmv továbbra is mind-mind pluszban vannak a Protipp rendszerében.

A szép eredmények mellett az is külön örömünkre szolgál, hogy csupán egyetlen tippmester van vaskos mínuszban, amely a rendszer helyességét is igazolja, vagyis azt, hogy aki huzamosabb ideig rosszul teljesít, az kikerül a ranglista legjobbjai közül, ezáltal pedig nem is kerül ki tippje az ingyenes rendszerbe.

Az örömhírek mellett még egy fontos újdonságról szeretnénk beszámolni, ez pedig egy új tippmester felvétele. Mint tudjátok, nemrég elindítottuk indoklásos tippligánkat, melynek az volt a célja, hogy felkutassuk a Hathárom legjobb elemző tippmestereit. A viadal még másfél hónapig tart, de egy tippmester máris kiemelkedett eredményeivel, valamint szakértelmével. Őt hamarosan bemutatjuk nektek, illetve tippjei is hamarosan elérhetőek lesznek a Protipp rendszerében - természetesen a szokásokhoz híven teljesen ingyen!

Ha felkeltette érdeklődésedet a rendszer, továbbra is ingyenesen tudsz feliratkozni a tippmesterekre.