Sportfogadás

Nagyon jól járt, aki előfizetett a Logibetre! - íme a számok

A számok alapján aligha bánta meg, aki előfizetett a Logibetre a hatalmas árzuhanást követően.

Mint arról egy hete mi is beszámoltunk, partneroldalunkon, a Logibeten óriási árzuhanás történt. Immáron minden tippmester minden tippjére 19 euróért fizethetnek elő a játékosok egy hónapra, amelyet szerencsére nagyon sokan ki is használtak az első napokban. De lássuk, hogyan is hozott a konyhára az első egy hét.

A papírformának megfelelően a master tippmestek szállították a profitot, hiszen

az egy hét alatt leadott 102 tippből 56.6 egység profitot termeltek ki, ami 10.05%-os ROI-nak felel meg.

Nem túl meglepő módon a legaktívabb tippmester ezúttal is varin volt, aki a magas tippszám mellett magas profitot is produkált, így a fenti 56.6 egységből oroszlánrészt vállalt.

MoneyMaker teljesítménye is kalapemelést érdemel, hiszen ő 3 tippel járult ugyan csak hozzá a közöshöz, de a behúzott 13.1 egység azt jelenti, egyszer sem hibázott a hét nap alatt. Külön érdemes ráadásul megjegyezni, hogy a három tippből akadt tenisz, darts és Oscar-díj-tipp is.

Ez egyébként a számok nyelvén azt jelenti, hogy aki csak a master tippeket rakta az egy hét alatt, annak 10 forintos egységnyi téttel már ki is termelte a havi díjas előfizetést az egy hét!

Persze nem szabad elmenni amellett az adat mellett sem, hogy senior csoportunk mínuszban zárta az elmúlt napokat, ám az összkép a két legerősebb csoportot illetően még így is vaskos plusz.

Hogy a Logibet tippmesterei mennyire szenzációs formában vannak, azt egyébként jól mutatja a Protipp rendszere is, ahova napi 2-3 tipp kerül át a legjobb tippmesterekről, ám aki szeretné lekövetni a teljes kaszálást, annak inkább érdemes ezért a jelképes összegért kipróbálnia az előfizetést.

Miért válaszd a Logibetet?
Mert a 19 eurós havi díjas ár még a magyar piacon is hihetetlenül olcsónak számít.
Mert az oldal minden száma és minden eredménye verifikált, itt nem találkozol kozmetikázott eredményekkel és hazugságokkal, mint a fizetés Facebook-csoportokban.
Mert a Logibet-index révén a tippmestereket olyan komplex módon értékelik, ahogy sehol máshol, így garantálva ezzel, hogy csak a legjobbak tippelhetnek a legmagasabb kategóriában.
Mert egyszerre négy master és négy senior tippmester dolgozik a profitért, akik több éves rutinnal rendelkeznek.
Mert a tippmesterekhez részletes statisztikák és sportágankénti toplista is tartozik, így pontosan összeállíthatsz egy kívánt portfóliót magadnak.
Mert a Logibet tippmesterei már eddig is bizonyítottak a Protippben.

Neked mi a véleményed a Logibetről? Véleményed örömmel látjuk akár itt, akár fórumtopicunkban, ahol már egy felhasználó meg is osztotta az első nap tapasztalatait a nagyérdeművel.

Kattints az előfizetésért és légy részese a kaszálásnak!