Hathárom

Íme az új tippmesterünk, az elemzőbajnok kiralyd!

A Protipp legújabb profi tippmestere kiváló elemzéseivel és eredményével hívta fel magára a figyelmet.

Január 12-én hívtuk életre az év első komoly tippbajnokságát, nem titkoltan azzal a céllal, hogy felkutassuk oldalunk legjobb szakértőit és elemzőit. Az indoklásos tippligánál kiemelten fontosnak tartottuk, hogy ne elsősorban az eredmények legyenek a mérvadóak, hanem a tippmesterek indoklásai, elemzései. Így fordulhatott elő, hogy egy játékos mindössze 31 leadott tippel kivívta a jogot, hogy mostantól a Protipp rendszerében bizonyítson.

Kiralyd nicknevű userünknek ugyanakkor nem csak elemzései, de eredményei is elismerésre méltóak, hiszen

160 leadott tipp után 16.15%-os ROI-val és 62%-os találati aránnyal áll.

Ám még egyszer fontosnak tartjuk kiemelni, ez csak másodlagos szempont volt a kiválasztási procedúra alatt.

Fotó: Football Shirt Collective

És hogy mit érdemes tudni kiralyd-ről?

Legújabb tippmesterünket saját bevallása szerint a sportfogadás már tinédzser korában megfertőzte, és ahogy legtöbbünk, úgy ő is a lottózóban kezdte pályafutását kitöltött tippmix-szelvények formájában. Mára azonban már főleg az online platformon fogad és a sokak által igen fontosnak tartott bankroll-menedzsmentet is szem előtt tartja fogadásainál.

Kedvenc sportágam a labdarúgás, melyről a legtöbb tippet olvashatjátok majd tőlem. Előszeretettel követem még a kézilabda és a darts mérkőzéseket is. Sportfogadási szempontból leginkább a kétesélyes fogadásokat (gólok száma, ázsiai hendikep) helyezem előtérbe.

- mondja kiralyd. Rövid bemutatkozását pedig egy kétségkívül hasznos és megsüvegelendő tanáccsal zárja:

"Minden sportfogadónak azt tudom javasolni, hogy annyi pénzt fektessen be, amennyit nem sajnál, ha netán elveszítene. Azért emeltem ki a befektetést, hogy ezt kezeljük befektetésként és ne akarjunk egyik napról a másik meggazdagodni. Leljük örömünket a sportfogadásban és próbáljunk együtt még sikeresebbek lenni!"

Ne felejtsétek el, ahogyan a Protipp összes tippmesterére, úgy kiralyd-re is teljesen ingyenesen tudtok feliratkozni, tippjeit pedig azonnal megkaphatod e-mailben.