Hathárom

Újabb tippmesterrel bővül a Protipp, méghozzá egy bajnokkal!

Címkék:

Rolandnyg az Indoklásos tippligában nyújtott szenzációs teljesítményt, amellyel kiérdemelte a felvételt.

Fotó: ESPN

Nemrég ért véget Indoklásos tippligánk (majd most elindult az újabb), amelynek eredményéről korábban már beszámoltunk. Mint azt bizonyára tudjátok, egy tippmester, kiralyd korábban már felvételt nyert remek elemzéseinek köszönhetően, most pedig hadd mutassuk be nektek rolandnyg-t, aki nem csak teljesítette a kvalifikációs feltételeket, de meg is nyerte a tippligát!

Legújabb tippmesterünk 235 lezárt tippel rendelkezik, amelyből +9.33%-os ROI-t eredményező +111.32 egység profitra tett szert - ezzel megnyerte a bajnokságot. 205 tippjéhez indoklás is született, így távolról sem lehet azzal vádolni játékosunkat, hogy ne lett volna kitartó.


Legújabb tippmesterünk sok ligába beköszönt tippjeivel, de láthatóan elsősorban német, valamint olasz mérkőzésekre tippelt, illetve előszeretettel játszott az Európa Ligában és a Bajnokok Ligájában. Kiralyd-vel ellentétben rolandnyg inkább magas oddsokkal játszik, 2.24-es átlagszorzója mellett azonban az 52.77%-os találati arány szép mutató.

Rolandnyg-nek tehát sok sikert kívánunk a Protippben, reméljük, folytatja eredményes és lelkes tippelését. Ráadásul ahogyan minden protippes tipster, úgy az ő tippjeihez is teljesen ingyen juthattok hozzá, ráadásul feliratkozás után a tippeket e-mailben is megkaphatjátok.

Feliratkozáshoz kattints ide!

Reméljük, rolandnyg sok olyan kötéssel örvendeztet majd meg minket, mint amilyet feltöltött nemrég a Tippics rendszerébe.