Exkluzív

Parádés szériát futnak a tippmesterek a Protippben

Mozgalmas hétköznapokat élt meg a nemzetközi sportvilág, tippmestereink és szerkesztőink pedig igazán eredményes napokat mondhatnak magukénak.

Pontosan tudjuk, hogy a sportfogadás gyakran hasonlít egy hullámvasútra. Egyszer lent, egyszer pedig fent, ám mivel most utóbbit éljük, így engedjétek meg, hogy felhívjuk a figyelmeteket a jó formára.

A megújult Protipp-rendszerről és a benne tevékenykedő tippmesterek eredményeiről rendszeresen olvashattok helyzetelemzést, így legutóbb bő egy hete számoltunk be a tippadók egyéni statisztikáiról, ezt pedig itt tudjátok elolvasni.

Azóta viszont újabb remek napok vannak a Protipp mögött, hiszen a héten igen kimagasló eredményeket hoztak a tippmesterek.

Az alábbi képen is láthatjátok, hogy a legutolsó 25 feladott tippből 19 kizöldült, egy esetben a feltett tét visszajárt, és csupán öt tipp veszített. Érdemes volt tehát figyelni és követni a tippmesterek munkáját.

hatharom.com

Hogy egy kicsit haza is beszéljünk, nem mehetünk el szó nélkül szerkesztőink heti munkája mellett sem. A Bajnokok Ligája és az Európa Liga küzdelmei bőven szolgáltattak muníciót és a kiválasztott meccsekre a legtöbb esetben sikerült is győztes tippet ajánlani.

A Chelsea-Barcelona mérkőzésre publikált cikkünkben hét tippmester/szerkesztői ajánlásból hat is bejött, de nyerni tudtunk a Sahtar - Roma, az Arsenal - Östersund, a Salzburg - Sociedad és a Lipcse - Napoli meccsen is.

Érdemes volt nyomon követni a téli olimpiára készült beharangozónkat is, a keddi napon egy 2.55-ös szorzót csíphettek meg, akik velünk tartottak.

Összességében tehát volt miből szemezgetni a hétköznapokon, reméljük a hétvége is hasonlóan eredményre sikeredik.

Ne feledjétek, hogy a Protippekre ingyen fel tudtok iratkozni, így minden esetben azonnal értesültök kedvenc tippmestereitek tippjeiről! Kattints ide!