Tippek

Gyönyörű zöldhullám ingyenes tippjeinknél!

Még az Andrássy úton sem találkozhatsz olyan zöldhullámmal, amely a Tippek aloldalunkon volt az elmúlt napokban!

Beindultak a topligák, dübörög az NB I és az NB II is, hihetetlenül sok fogadási esemény közül válogathatnak partneroldalunk, a Logibet tippmesterei. Mint ahhoz már hozzászokhattatok, egy kisebb mennyiség ezekből a tippekből a Hathárom Tippek aloldalán is megjelenik minden nap, hogy a felhasználók jobban megismerkedhessenek a Logibettel - ingyen! Szerencsére az elmúlt néhány nap termése egészen hihetetlenül jól sikerült, hatalmas mennyiségű profitot eredményezve a feliratkozóknak.

A Tippek aloldalunk tippjei augusztus 12. és 18. között
Tippmester Mérkőzés Tipp Profit
varin Paks-Újpest 2.5 alatt 4.31
Griezmann Giresunspor-Eskisehirspor Giresunspor 7.20
Griezmann MTK-Slavia Prague Slavia Prague -1.5 6.60
varin Konta-Sabalenka 20.5 felett 4.39
varin Haider-Mauer-Choinski Choinski 3.60
varin Copil-Cilic 21.5 felett 4.50
varin Lokomotiva Kosice-Skalica Skalica 4.80
varin Sheffield Utd-Norwich 2.5 felett 4.59
varin Leeds Utd-Rotherham Leeds -1.5 11.79
aprod1 Chievo-Juventus Juventus 1.23
Tomihmv Chelsea-Arsenal Chelsea 4.96
Tippergreta Honvéd-Videoton Honvéd -10
Mint az a táblázatból is kiderül, az egyhetes időszakban 12 tippből 11 zöldült, amely összesen majdnem 48 egység profitot eredményezett!

A zöldhullámból elsősorban a magas tippszáma miatt varin vette ki a részét, de Griezmann is nagyon profi, value tippeket szállított. Az időszak egyetlen vesztes tippje a 10-es átlagtéttel operáló Tippergreta nevéhez fűződik, ám akik a Logibeten figyelembe vették varin tippjét erre a mérkőzésre, még azt a vesztes tippet is megúszhatták.

Hogyan tudsz feliratkozni?
Feliratkozáshoz kattints az oldalon bármelyik tippmester mellett a "Feliratkozom" gombra vagy látogasd meg a Logibetet!

Természetesen az ilyen győztes időszak ritka a sportfogadók életében, de szerencsére ez közel sincs így a Tippek aloldalunkon, hiszen itt kizárólag a legjobb tippmesterekkel találkozhatsz és csak azokkal a tippekkel, amelyek jó eséllyel profitot generálnak.

Ne felejtsétek el, hogy a Tippek oldalunk tippjeire teljesen ingyenesen iratkozhattok fel, ám ha részesülni akartok a Logibet teljes profitözönéből, akkor látogassátok meg partneroldalunkat, ahol a feliratkozás továbbra is csak havi 19 euró az összes tippmester összes tippjére!