Exkluzív

Szombati tipp-dömping a Hathármon, íme a legjobb fogadások!

Szombat lévén nagyüzemben dübörög a sportvilág, tippmestereink, bloggereink és fórumozóink sem maradtak adósak a tippekkel! Bőven van választék, így komoly esély van rá, hogy megtaláld a nyerőket!

Közeledünk a szezon hajrájához, így gyakorlatilag minden sportágban fokozódnak az izgalmak. Ezen időszak természetesen a sportfogadói szemüvegen keresztül is igen érdekes, nem csoda, ha a szombati napra a hatharom.com közössége is gőzerővel készült.

A Protipp-rendszerben például hét tippet is találhattok a szombati játéknapra. Tippmestereink teniszre, focira és kosárlabdára is adtak fel tippeket, ezeket itt tudjátok egyesével is szemlézni.

Csapatsportos szekciónk egy 1.83-as Tippmixpro-kombival készült, 'ivan' tippmesterünk pedig az NB I fordulójában állított össze egy hármas kötést.

A Logibet tippadói közül 'Tomihmv' 7/10-es téterősséggel ajánlott ki tippet a Premier League-ből, 'steve94' pedig az olasz másodosztályban vadászna le egy duplázós tippet.

'Varin' egy tenisz challenger-versenyen, 'MoneyMaker' pedig a snooker-vébén szúrt ki egy-egy értékesnek tűnő fogadást.

A legnagyobb követőtáborral rendelkező bloggerünk, 'bjani55' a Liverpool - Stoke meccsre ajánlott tippet az olvasóknak, a részleteket itt tudjátok megtekinteni.

Ezúttal is érdemes benézni a fórum szekcióba, hiszen itt is számos tippet találhattok.

'Tomihmv' saját naplójában egy igen ígéretes kombit osztott meg, az odds pedig két és félszeres haszonnal kecsegtet. Kiváló formában osztogatja meg tippjeit szintén saját naplójában 'Franz51', aki szombatra a Paks-Videoton meccsen húzna be egy váratlan kimenetelt

A teniszes szekció sem pihen, 'nemethpe' két challenger-versenyről választott ki két mérkőzést , ezeket ebben a topikban találjátok meg.

A hétvégén Forma-1-es futamot is rendeznek, és természetesen ezúttal sem marad el a tippjáték sem, a futam végeredményére még nem késő leadni a tippeket.

És ha már tippjáték, természetesen az Indoklásos tippligában is érkeznek be a tippek szép számmal, az élen pedig őrség váltás, így érdemes megtekinteni a versenyben elöl álló játékosok szombati tippjeit, hiszen minden jelentős mérkőzésre találhatunk fogadásokat.

Természetesen szerkesztőink sem lustálkodtak, a Premier League és a Bundesliga is terítékre került szombaton, többek között a Bayern München mérkőzésével.

A fentiek alapján elmondhatjuk, hogy bőven van miből válogatni a hatharom.com-on, nincs más dolgunk, minthogy elhelyezni a tétjeinket és szorítani a győzelemért! Sok sikert mindenkinek!