Sportfogadás

Te levédenéd ezt az 50 ezres tippet?

Olvasónknak nagyon megtetszett a Protipp hosszútávú fogadása, amely a francia kézilabda-bajnokság végső győztesére vonatkozott.

'Golszerzo' nevű olvasónk küldte be szelvényét a TipPics-be, amelyen az látható, hogy 50 ezer forintért küldte játékba a Protipp egyik tippmesterének long-term fogadását. A fogadás a francia kézilabda-bajnokság végső győztesére vonatkozott, a tipp pedig a PSG végső sikerét takarja 3,40-es szorzón.

Tippmesterünk a tipp indoklásában egy bukmékeri hibának - vagy nevezzük lassúságnak - tulajdonította a magas szorzót, amely mostanra "realizálódott", így jelenleg a PSG végső sikere 1.85-ös szorzóval fogadható az állami irodában, míg a listavezető Montpellier 1.80-as oddsszal rendelkezik.

Sajnos a Tippmixpro jelenleg nem rendelkezik idő előtti kifizetés funkcióval, de ezzel együtt visszafogadással lehet védeni a tippet.

'Golszerzo' fel is tette nekünk a kérdést, hogy mit érdemes cselekednie.

Az biztos, hogy ebből a tippből jelenleg ki tud szállni bukó nélkül, és ehhez az sem kell, hogy a PSG megnyerje a bajnokságot.

Egészen pontosan 62 500 forinttal kell most megfogadnia a Montpellier végső sikerét (@1.80), így a tiszta profit pontosan 50 ezer forint lesz.

Vagyis ha a Montpellier nyeri a bajnokságot, akkor a fogadás nullszaldós lesz, ha pedig a PSG, akkor 57 500 forint tiszta haszonra tehet szert.

A visszafogadás során a tétek variálása további opciókat nyithat majd,így el lehet érni, hogy mind a két csapat bajnoki címe esetén pénz álljon a házhoz! 

 

Ti mit tennétek a helyében?

hatharom.com