Sportfogadás

Nagy bajnokok a pénteki tenisz-szelvényünkön

  • hatharom.com

Íme három tipp az Australian Open pénteki játéknapjára, melyeket kombinálva a pénzed bő másfélszeresét nyerheted vissza.

Marin Cilic-Roberto Bautista-Agut
Tipp: Cilic
Odds: 1.30 @ TippmixPro

Meglehetősen jó formában érkezett a spanyol Roberto Bautista-Agut Melbourne-be, az utolsó tornán, Aucklandben ugyanis győznie sikerült, ez viszont egyben azt is jelenti, hogy sok ideje nem volt pihenni és ezt még két ötszettes meccsel meg is fejelte itt az Australian Openen. A továbbjutása egyik esetben sem forgott veszélyben, a döntő játszmákat magabiztosan hozta le, de jobb összpontosítással elkerülhette volna a pályán töltött extra perceket, ami most könnyedén visszaüthet. Fitten sem ő lenne a meccs favoritja, a tavalyelőtti US Open-bajnok Marin Cilic ugyanis eddigi mindkét összecsapásukat megnyerte, amiket ráadásul döntőben vívtak, tehát különösen fájó vereségek voltak a spanyolnak. Butista-Agut borzasztó kellemetlen ellenfél, de nem az a típus, aki a Grand Slameken nagy meglepetéseket okozna, komolyabb underdogként aratott sikere egyedül a 2014-ben Juan Martín Del Potro elleni diadala volt, de az argentin akkor (is) sérüléssel bajlódott. Hosszú, szoros meccs sem kedvezne a hispánnak, hiszen Cilic brutálisan jó az ötszettes összecsapásokon, karrierje során 32-ből 23-at megnyert, ami 72%-os hatékonyság. Nehéz tehát elképzelni, hogy ezen a meccsen boruljon a papírforma. 

Guillermo Garcia-Lopez-Kei Nisikori
Tipp: Nisikori
Odds: 1.04 @ TippmixPro

Még kevesebb erre a sansz a hetedik kiemelt Kei Nisikori mérkőzésén, akinek ellenfele a 26. helyen rangsorolt Guillermo Garcia-Lopez lesz. A spanyol teniszező mindig is egy középszerű játékos volt, és bár a bő 10 éves profi pályafutása alatt jó néhány győzelmet jegyzett a mezőny krémje ellen, de major tornákon nagy veszélyt soha nem jelentett a legjobbakra, főleg nem a melbourne-i gyors borításon. Kihozta a maximumost ebből a versenyből, az eddig kiváló formát mutató Nisikori már túl nagy falat lesz számára. A japán klasszis már 19 évesen is két szettben verte "GGL"-t, azóta pedig csak nagyobb lett a szakadék köztük. Nagyon egyben van Nisikori játéka, és eddig odafigyelt arra is, hogy felesleges perceket ne töltsön a pályán, ami a korábbi esztendőkben nem volt rá jellemző a Grand Slam-tornákon. Reméljük megtartja jó szokását és most is szettveszteség nélküli győzelemben gondolkozik.

Anna-Lena Friedsam-Roberta Vinci
Tipp: Vinci
Odds: 1.18 @ TippmixPro

A kombi-szelvényünk leggyengébb pontja természetesen a női mérkőzés, de papíron ennek is gond nélkül kellene jönnie, a tavalyi US Open-döntős Roberta Vinci ugyanis ismét nagyon él a pályán, a nála 67 hellyel hátrébb rangsorolt Anna-Lena Friedsam pedig soha nem járt még major viadalon ilyen magasságban. Szépen fejlődik a 21 éves német lány, de egyelőre még nem tart ott, hogy képes legyen legyőzni egy magasan jegyzett játékost. Vinci eszén ráadásul pláne nem könnyű túljárni, főleg ilyenkor, amikor "sül" az olasz lány keze. Az eddigieknél talán egy picivel nehezebb dolga lesz az itáliainak, de meglepő lenne, ha rutinból nem oldaná meg.

Tenisz kombinált szelvény - a     szorzói alapján
Kezdés Mérkőzés Tipp Odds
Péntek, 08:00 Marin Cilic-Roberto Bautista-Agut Cilic 1.30 @ TippmixPro
Péntek, 01:00 Guillermo Garcia-Lopez-Kei Nisikori Nisikori 1.04 @ TippmixPro
Péntek, 02:30 Anna-Lena Friedsam-Roberta Vinci Vinci 1.18 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 1.66; a téterősségért kattints ide!
További tenisz-tippekért látogass el a LOGIBET.COM-ra!