Tenisz

7.50-es oddsba fektetünk Cilic és Müller meccsén

Egy biztonsági és egy bátor tippel próbálkozunk a két füves pályás klasszis összecsapásán.

Szerdán Halléban és Queen's Clubban egyaránt a nyolcaddöntős összecsapásokkal folytatódnak a küzdelmek. Utóbbi helyszínen a nap egyik legjobb meccsét vívhatja az 1. kiemelt Marin Cilic és a luxembourgi Gilles Müller. Mindketten rendkívül jók a füves borításon, így garantált a minőségi tenisz. 

Cilic háromszor is járt a queen's-i torna döntőjében. - Fotó: ATP

Mindketten jól kezdték a tornát, Cilic nagyon magabiztos adogatással sima 6-3, 6-4-re verte Fernando Verdascót, míg Müller két tie-breakes szettben ütötte ki Denis Shapovalovot. A luxembourginak nagyon kellett már egy ilyen önbizalom növelő győzelem, hiszen március óta csak egy sikerrel megvívott meccse volt. Igaz, az igazsághoz hozzátartozik, hogy jó ideje könyöksérüléssel bajlódik.

Hogy őszinte legyek, a könyököm nem 100%-os. Minden nap kezelik, több alkalommal is. Folyamatosan utazik velem egy fizioterapeuta, nélküle úgy hiszem nem tudnék játszani. Nem kezdtem a legjobban a füves idényt, de a Denis elleni győzelemből építkezhetek. 

- mondta Müller, aki tavaly az elődöntőben búcsúzott Queen's-ben. Egy éve éppen Cilic állította meg a legjobb négy között, méghozzá egy döntő szettes ütközeten.

Ezt követően Wimbledonban a negyeddöntőben is összefutottak, ami ugyancsak nagy csatát hozott, ám végül ez is a horvát javára dőlt el. 

Fogadás a győztesre    
Marin Cilic Gilles Müller
1.20 3.55
Fogadási határidő: 15:40

Tavaly jó szezonja volt Müllernek és így sem tudta legyőzni Cilicet füvön, nem annyira meglepő tehát, hogy a mostani formájában és állapotában viszonylag kevés esélyt adnak neki a bukik. 

Ettől függetlenül nem várhatunk egy teljesen egyoldalú találkozót, hiszen Müller Shapovalov ellen megmutatta, hogy még sérült könyökkel is igen jó teniszt tud a pályára tenni. Véleményünk szerint tehát a jó adogatásaival képes lesz felvenni a kesztyűt, a fogadójátékokba viszont aligha fektet majd nagy energiát. 

Ha a korábbi füves pályás meccsükhöz hasonló lesz ez is, akkor a 22.5 játék felett tipp könnyedén ülhet, illetve érdemes lehet bepróbálkozni azzal az opcióval is, hogy Müller nyeri az első szettet, ám végül elveszíti a meccset. 

  • Játékok száma - 22.5 felett @ 1.66
  • Müller nyeri az első szettet és bukja a meccset @ 7.50