Tenisz

Brutális line-ra húzunk overt háromszoros pénzért cserébe - napi tippek Wimbledonra

Ötszettes thrillernek ígérkezik Ivo Karlovic és Jan-Lennard Struff második körös derbije.

Szerdán a második körös küzdelmekkel folytatódik a verseny az All England Club közönsége előtt. A felső ágon hemzsegnek a nagy szervás játékosok, John Isner, Sam Querrey, Milos Raonic és Kevin Anderson egyaránt pályára lép, mint ahogyan Ivo Karlovic is, akinek meccsén bátor fogadással próbálkozunk.

Karlovic adogatásai füvön még hatékonyabbak. - Fotó: ATP

Karlovicnak ugyanis a német Jan-Lennard Struff személyében egy ugyancsak nagyon hatékony adogatással bíró játékos lesz az ellenfe, avagy garantált, hogy több tie-break is lesz. 

A veterán horvát hétfőn Mihail Youzhny ellen szolid adogatással kezdett, amire rá is ment az első szettje, utána viszont nem sok esélyt adott. Elkezdte nagy százalékban beütni az elsőket, jöttek az ászok szép számmal és végül 3-1-re fordítani tudott.

Struff szintén szetthátrányból állt fel, azonban neki 0-2-ről kellett kapaszkodnia. Két tie-breakes szettel egyenlített, majd a döntő felvonást 6-1-gyel simázta le Leonardo Mayer ellen. 

Ezen a meccsen fogadóként egyiküknek sem lesz egyszerű dolga, egyébként sem szoktak brillírozni a játék ezen elemében. Arra, hogy lesz tie-break 1.071-es oddsot kapunk, de még az over 1.5 tie-break is csak 1.50-szeres pénzt fizett. Ami a játékok számának határát illeti, 43.5-nél húzták meg a bukik, ami szintén jól mutatja, hogy mennyire szoros szetteket várnak.

Most megéri kockáztatni és rámenni a nem sűrűn látható 51.5-ös határra. Simán benne van ugyanis a pakliban, hogy ugyanúgy, mint tavaly Karlovic Aljaz Bedene elleni meccsén négy tie-breakes szett is lesz és végül döntő játszma dönt.
  • Játékok száma - 51.5 felett @ 3.30

Ami a sztárokat illeti, a címvédő Roger Federer és a tavalyi döntős Marin Cilic egyaránt komoly favoritként várja a maga meccsét. A helvét géniusz Lukas Lackóval találkozik, míg a horvát ellenfele Guido Pella lesz.

Ugyan Lacko egy eastbourne-i döntővel melegített Wimbledonra, ám Federerrel korábban már az Australian Openen és a Roland Garroson is megmérkőzött, de szettet egyik esetben sem tudott nyerni. Meglepő lenne, ha éppen a svájci felségterületén tudna játszmát csenni. Egyébként Lackónak tragikusan gyenge a mérlege a top 10-es játékosok ellen, számokra lefordítva 0-18. 

Cilicnek talán egy fokkal nehezebb dolga lesz, Pella ugyanis annak ellenére, hogy nem füves pályás játékos, ezen a borításon is tud kellemetlenkedni. Két éve például éppen Federerrel meccselt Wimbledonban és akkor két tie-breakes szettet is ki tudott harcolni, igaz, mindkettőt elbukta.

Cilic ellen is lehetnek jó pillanatai az argentinnek, bár a horvát nagyon meggyőzően kezdte a tornát és az első héten tavaly sem találtak rajta fogást.  

Federer-Lacko, Cilic-Pella
hatharom.com
Federer 3-0 + Cilic 3-0
@1.75
Fogadási határidő: -
További tippekért látogass el partneroldalunkra, a Logibet.com-ra, ahol továbbra is 19 euróért fizethetsz elő az összes tippmester összes tippjére. Illetve látogass el a torna fórum topikjába, ahol ugyancsak számtalan tipp közül szemezgethetsz vagy oszthatod meg saját gondolataid.

Kattints a képre és játssz a nyereményekért!