Tenisz

Bolondok lennénk 2.78-ért kihagyni ezt a tippet

  • Cesc18

Hamar véget érhet a móka a 8. kiemelt Marin Cilic számára Kölnben.

A héten többek között Kölnben rendeznek ATP-tornát, méghozzá fedett pályán, teremben. A főtáblás meccsek közül az egyik legizgalmasabb a litván Ricardas Berankis és a 8. kiemelt Marin Cilic ütközete lehet. 

{"headTitle":"Ricardas Berankis - Marin Cilic","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-13 12:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Berankis","odds":"2.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Cilic","odds":"1.39","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Tudtad?

A     200€-s gigabónusza a piacon elérhető egyik legnagyobb összeg. 
Ide kattintva mindent megtudhatsz a bónusszal kapcsolatban!

Tény, hogy a horvát a nagyobb név kettejük közül, de a jelenlegi formájában hibásnak találjuk a fogadóirodák oddsszabását erre a találkozóra.

Cilic lassan két éve nem találja a legjobb teniszét és ez szépen megmutatkozik a világranglistás helyén is, hiszen 2019 januárja óta a top 10-ből egészen a 40. pozícióig csúszott hátra. 

2008 óta minden szezonban tudott legalább egy ATP-trófeát nyerni, tavaly azonban megszakadt ez a sorozata, és ha sürgősen nem kapja össze magát, akkor 2020-ban is tornagyőzelem nélkül maradhat. 

Ezekkel igazából csak azt akartuk érzékeltetni, hogy Berankisra nem egy topformában ütő Cilic vár. Így pedig nem tartjuk reálisnak az oddsokat. 
 

Embed from Getty Images


A litván egy nagyon veszélyes játékos, aki a restart óta kifejezetten jó formában üt. Emlékezhetünk, hogy New Yorkban kemény kihívások elé állította Novak Djokovicsot, míg a US Openen csak a későbbi elődöntős Pablo Carreno-Busta tudta legyőzni. Az elmúlt hetekben csak a Roland Garroson játszott és nagy sikerként könyvelhette el, hogy egy vérbeli salakjátékost le tudott győzni, hiszen a szemcsés felület kifejezetten távol áll tőle. De ez is mutatja, hogy jó formában, nagy önbizalommal játszik mostanság. 

A fedett pályás időszak az egyik kedvence Berankisnak és bizony elég szép skalpokat ejtett már az ilyen tornákon. 

Mire fogadjunk?

Az eddig leírtak alapján aligha lesz meglepő a tippünk...igen, a litván felé húzunk. Szívós, jó formában lévő játékos, aki imád fedett pályán teniszezni. Ugyan öt éve, de Wimbledonban majdnem legyőzte már egyszer Cilic-et, aki akkor a világranglistán a 9. helyen állt. Most egy gyengébb formában lévő Cilic ellen bepótolhatja azt, ami 2015-ben elmaradt. 2.78-ért kifejezetten jó befektetésnek gondoljuk Berankis nyeretését. 

Óvatosabb duhajok választhatják a +1.5-ös szett hendikepet 1.70-ért vagy a +4-es game hendikepet 1.77-ért. 

{"headTitle":"Ricardas Berankis - Marin Cilic","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-13 12:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Berankis","odds":"2.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}