Protipp

Újra nyertes ösvényen a tippmesterek

  • hatharom.com

Az elmúlt héten ismét profitot könyvelhettek el a hatharom.com tippmesterei. Lássuk, hogyan sikerült elkapni ezúttal a bukikat!

Protipp - 20. hét
2015-05-11 00:00;2015-05-18 00:00;1;0
Így állunk egész évben
2015-01-01 00:00;2015-05-18 00:00;1;1

Kis plusz is plusz

Az elmúlt héten a tippmesterek összesen 39 tippet adtak fel a Protipp-rendszerbe, ezek közül 20 fogadás bizonyult nyertesnek, ami 51.28%-os találati arányt jelentett. A pozitív statisztika minimális nyereséget eredményezett, 4,53 egységnyi profitot "termeltek" a tippmesterek, ami 2.24%-os ROI-t jelent. Az elmúlt hét legjobb teljesítménye mr.blonde nevéhez fűződik, aki mindössze egyszer hibázott, de Cesc18 is "hasít", akinek kerékpártippjei masszív profitot hoztak eddig a Giro d'Italián. Az elmúlt hét nap krónikájához tartozik, hogy csatix a gyengébb eredmények hatására ismét gyakornoki státuszba került, tehát nem vásárolhatóak jelenleg a tippjei a rendszerben.

Így állunk az évben

2015-ös statisztikáink továbbra is pozitív eredményeket mutatnak. Idén 638 tipp után tudunk mérleget vonni: a tippadók 336 nyertes tippel, azaz 52,66%-os találati aránnyal bírnak, és +27,74 egység profittal állnak, ami +0,85%-os ROI-t jelent. Az éves eredmények vonatkozásában elmondható, hogy az az első három hónap jobb teljesítménye után apróbb visszaesés tapasztalható, ami átmenetileg az éves ROI-mutató alacsonyabb értékében köszön vissza. Ugyanakkor a szezon végéhez közeledve egyre több értékkel kecsegtető tippre bukkanhatunk a rendszerben, amelyeket a tippmesterek jó érzékkel választanak ki a fogadóirodák kínálatából, így érdemes böngészni az ajánlatok között a különféle bajnokságok hajrájában.

Amire fogadunk

Amint azt már megszokhattátok, a hatharom.com tippmesterei a lehető legszélesebb skáláról válogatják a tippeket. Az elmúlt héten a szokásos sportágak (foci, kézilabda, kosárlabda, tenisz, jégkorong és kerékpár) mellett varin jóvoltából baseballal is találkozhattatok az elemzések között. A hétvégén olvashattatok tippet a Atlético Madrid-Barcelona spanyol bajnoki rangadóra, a Giro d' Italiára, valamint a férfi kosárlabda Euroliga Final Fourra is. A héten a legtöbb európai focibajnokságban a záró fordulókat rendezik, valamint folytatódik a Giro d'Italia kerékpáros körverseny, a Roland Garroson pedig a selejtezőket rendezik. Ha kíváncsiak vagytok, milyen sporteseményekre készülünk a legjobban ezen a héten, kattintsatok beharangozó cikkünkre!

Keressük a hét tippjét!

Mint a heti összesítőkben rendszeresen, így ezúttal is találhattok egy szavazást, melyben arról voksolhattok, hogy Nektek melyik tipp tetszett a legjobban a vizsgált időszakban. A múlt heti szavazáson cesc18 tippje végzett az élen, aki a madridi ATP1000-es tornán rendezett Roger Federer-Nick Kyrgios összecsapáson várt sok game-et. A legalább 22 játék 1.81-szeres oddsot ért, amit bőven túlteljesítettek a felek, ugyanis mindhárom játszma tie-breakben dőlt el.

Szavazz a 20. hét tippjére!x;

Próbáld ki a PROTIPP RENDSZERT

A hatharom.com legnépszerűbb funkciója már több mint egy éve szállítja nektek a jobbnál jobb tippeket, a rendszeres felhasználók pedig már tisztában vannak vele, hogy a tippmesterek hosszútávon is képesek kiemelkedő profitot termelni. Akik még nem próbálták a Protippet, azok figyelmébe ajánljuk a FAQ-t, ahol a leggyakrabban felmerülő kérdésekre találjátok meg választ, míg a rendszer használatához néhány hasznos tanácsot itt olvashattok. Nyerjünk együtt!

Korábbi összesítések: