Átigazolás

Ferguson a Chelsea által nem eléggé becsült Ashley Cole-t akarja?

Angol sajtóinformáció szerint Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere a szezon végén szerződtetni szeretné Ashley Cole-t, aki egyelőre nem tudott új szerződésről megállapodni jelenlegi klubjával, a Chelsea-vel.

A Kékek új politikája, hogy a 30 év feletti játékosoknak csak évente megújuló szerződést kínálnak, Cole pedig elégedetlen ezzel, így egyelőre nem egyezett meg a klubbal. A Daily Mail beszámolója szerint Sir Alex Ferguson szeretné kihasználni ezt a helyzetet, és a Manchester Unitedhez vinné a balhátvédet.

Ashley Cole a Chelsea játékosaként 2012-ben.

A skót menedzser állítólag nagy rajongója Cole játékának, és a jövőjét illetően bizonytalan Patrice Evra helyére akarja megszerezni az angol válogatott labdarúgót.

A hír valóságalapját kissé aláássa, hogy épp a két csapat rangadója előtt került napvilágra, így könnyen lehet, hogy csak az ilyenkor szokásos hangulatkeltés része. Ráadásul beleszólhat a dologba a Cole és Rio Ferdinand közötti, John Terry rasszizmus-ügyéből fakadó ellentét is. Ferdinand ugyan tűzszünetet hirdetett, és hosszú idő után hajlandó lesz kezet fogni vasárnap a Chelsea játékosával, de ettől még nem biztos, hogy teljes a béke közöttük.

A Chelsea-Manchester United mérkőzésről élő szöveges közvetítést olvashattok a hatharom.com-n vasárnap 17 órától!

  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/premier-league-2012-2013/1229187