Átigazolás

Messi csatártársát vinné a Barcelona

  • varin

Sztárcsatárt sztárcsatárra cserélhet az Inter, a távozó argentin pedig Katalóniába költözhet.

Néhány héttel a kinevezése után Antonio Conte, az Inter vezetőedzője munkához is látott. Előbb megszerezték az Atlético Madridtól búcsúzó Diego Godínt, most pedig Romelu Lukaku érkezésére van igen komoly sansz. Ha a belga gólvágó az olasz iparvárosban köt ki, akkor Icardi és Lautaro Martínez is távozhat. Utóbbi Barcelonába!

Fotó: Sport Bible

Az argentin Radio La Red jelentése szerint ugyanis Katalóniában a 21 éves Martínezt nézték ki Luis Suárez esetleges utódjának, és akár 112 millió eurót sem sajnálnának érte - ennyi ugyanis Lautaro kivásárlási ára.

Martínez 2018 nyarán érkezett a Racing Clubtól az Interhez 14 millió euró ellenében, ahol 42 meccsen 9 gólt szerzett.

"Hallottam pletykákról, hogy állítólag vinnél ügyfelemet a Barcelona, de velünk még senki sem beszélt. Hogy boldog-e Milánóban, arról őt kéne megkérdezni, de nagyon korai még becslésekbe bocsátkozni" - nyilatkozta a játékos ügynöke Carlos Alberto Yaqué.

Martínez egyébként jelenleg éppen jó úton halad, hogy megkedveltesse magát leendő csapattársával, Lionel Messivel, valamint feljebb húzza kicsit az árát, hiszen az éppen zajló Copa Américán mindhárom meccsen kezdett, Katar és Venezuela ellen pedig gólt is szerzett.

A fogadóirodák egyelőre nem kínálnak oddsot Martínez távozására.

Sport Bible