Átigazolás

Az oddsok alapján Cavani Angliába tart

El Matador karrierjében nagyon úgy tűnik, hogy új fejezet nyílik, de jelenleg lehet, hogy lutri lenne rá fogadni.

Az előző évtized egyik legnagyobb csatártehetsége, az uruguayi Edinson Cavani úgy tűnik, végre elhagyja Párizst. A 32 éves csatár szerződése nyáron kifut a PSG-nél, tehát ha jó pénzt akarnak csinálni, akkor még januárban túl kell adniuk rajta. Több megkeresés is érkezett, de egyelőre megegyezés még nem történt az átigazolási ügyben, ugyanis Tuchelék 27 millió euró körüli összeget kérnek, de az Atlético Madrid például csak 10 millát kínált érte.

{"headTitle":"Edinson Cavani következő klubcsapata","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-02 23:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Chelsea","odds":"2.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Atlético Madrid","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Manchester United","odds":"4.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Bármely MLS klub","odds":"12.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Napoli","odds":"12.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
A párizsiak kívánalma pedig nem annyira irreális, hiszen a Transfermarkt is 25 millió euróra taksálja az egykoron €64,5M-ért a francia fővárosba költöző játékost.

Amint azt alább is láthatjátok, partnerirodánknál a legesélyesebb befutó a Chelsea, amely mindenképp szeretne erősíti a támadószekción. A londoniak esélye tegnap még egy kicsit nőtt, mivel az Arsenal elleni 2-2-n lesérült az ifjú sztárpalánta csatár, Tammy Abraham és Lampard meg is erősítette a sajtótájékoztatón, hogy ez befolyásolhatja a helyzetet.

Cavani statisztikái klubra lebontva
klub pályára lépés gól gólpassz
Paris Saint-Germain 293 198 41
SSC Napoli 138 104 14
SSD Palermo 117 37 8

A fogadási piacon szereplő Manchester Unitedet szinte biztosan kizárhatjuk, mivel Solskjaer nem szándékozik 30 évnél idősebb játékost igazolni. Az MLS-hez sem jött még el az idő a továbbra is ereje teljében lévő játékosnak, de a Napolihoz való visszatérés sem tűnik reális forgatókönyvnek.

A Chelsea igazából a klub és a spíler szempontjából is jó döntés lenne, így ha valakinek nagyon viszket a tenyere ezen piac láttán, akkor talán azt lehet érdemes megdobni egy kis apróval.

Zárásképp pedig vessünk egy pillantást El Matador karrierjének legszebb góljaira.