Átigazolás

Amikor az asszony dönti el, hol futballozz...

  • varin

Icardinak továbbra sincs maradása Milánóban. De vajon hol az érték? - kérdezzük Wandát.

Nincs éppen könnyű helyzetben Mauro Icardi, az Internazionale házi gólvágója, akit szerződés köt ugyan a milánói klubhoz, de mindössze egyetlen, "kívülálló" szereplő szeretné, ha az argentin játékos maradna fekete-kékben. Vajon hogyan végződik az Icardi-saga?

Azért is tettük idézőjelbe a kívülállót, hiszen ez tényleg csak képletesen igaz, ugyanis Wanda Nara, Icardi felesége és egyben ügynöke többször is elmondta, az argentin támadó marad az Inter játékosa. Mondhatta ezt azért, mert ő nemes egyszerűséggel nem akar elköltözni az olasz iparvárosból, ahová üzleti ügyei kötik. Jelen állás szerint hiába akar tehát játékos és klub kölcsönösen megválni egymástól, az asszony nem így gondolja.

{"headTitle":"Melyik csapat játékosa lesz szeptember 2-án Mauro Icardi?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-02 23:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Inter","odds":"1.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Napoli","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Juventus","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Roma","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Monaco","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"PSG","odds":"11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

A calciomercato.com információi szerint ugyanis az Internél már több klubtól, így a Napolitól és a Juvétól is kaptak táviratot, benne egy csinos összeggel, ám Beppe Marottáék hiába bólintanának rá lassan bármire, Wandát nem könnyű meggyőzni.

"Icardi nem gondolja meg magát, nem úgy tekint a mostani helyzetre, hogy nincs több dobása. Volt ajánlata nagyon sok helyről, de mindet visszautasította, mégpedig azért, hogy itt játsszon" - nyilatkozta Nara kisasszony.

Marottáék persze világgá küldenék már korábbi sztárcsatárukat, Antonio Conte többször is elmondta, ő nem számol Icardi játékával és alighanem a szurkolók sem szeretnék többet viszontlátni a csapatban. "A klubtól az égvilágon senki sem mondta Icardinak, hogy maradhat"- fogalmazott egyértelműen Marotta, az Internazionale vezérigazgatója.

A 26 éves dél-amerikai támadó a Lecce elleni 4-0-s győzelem alkalmával a lelátóról nézhette végig, ahogy társai győzedelmeskednek, többek között a helyére igazolt Romelu Lukaku góljával, aki éppen Icardi 9-es mezét viselte magán. Noha később Mauro megkapta a 7-es sorszámot, nem kizárt, hogy hamarosan le is adhatja azt a szertárosnak.

Megint csak a calciomercato.com értesülései szerint ugyanis valamikor kedden este a felek ismételten összeülnek, hogy átrágják Icardi helyzetét. Hiába sürgeti az idő a főszereplőket, nem várható könnyű menet, ám mivel Conte kijelentette, hogy neki nem kell az argentin, abban biztosak lehetünk, hogy a maradás 1.15-ös szorzójában nincs érték.

Ha a futottak még csapatokat nézzük, akkor jó opció lehet szinte bármelyik. Nápolyból és Torinóból érkezett már ajánlat, míg a Monacóba igazolást szintén Wanda Nara fúrta meg. 11-szeres oddson fogadhatunk esetleg a PSG-re, ahol kelleni fog a pótlás, ha Neymar valóban a Barcához igazol, mivel lassan minden támadójuk valamilyen sérüléssel küzd.

Akárhogy is, lassan megtudjuk, mit eszelt ki Wanda kisasszony...

calciomercato.com