Átigazolás

A Milan meg is találta Ibrahimovic utódját?

Immáron hivatalosan is bejelentették, hogy a Paris Saint-Germain három évre szerződtette az AC Milan csapatából Zlatan Ibrahimovicot. A svéd támadó távozásával a csatárposzton erősítésre szorulnak a piros-feketék, a hiányosságokat a Manchester City bosnyák játékosával, Edin Dzekóval küszöbölnék ki..

A milánóiak szerint Dzekón jól áll a piros-fekete szerelés

A 26 éves játékos tavaly nyáron hagyta ott a Wolfsburg együttesét a manchesteriek kedvéért, de hiába játszott jól és szerzett 14 gólt a Premier League-ben, Roberto Mancini csapaton belüli rangsorában többen is előtte állnak. A reméltnél kevesebb játéklehetőség ugyan nem vette el a kedvét a bosnyáknak, de a jelek szerint több, mint valószínű, hogy távozik a csapattól.

Ugyan nyár elején a Juventus nevét lehetett olvasni Dzekóval kapcsolatban, de ügynöke elmondása szerint egy másik olasz gigász, a Milan lehet a befutó.

A Rossonerik Ibrahimovic és Thiago Silva eladásából szép kis summára tettek szert, így nem okozhat számukra gondot kifizetni a bosnyákért kért összeget.

"Több mint valószínű, hogy Dzeko a Milan játékosa lesz" - mondta Sead Susic a spaziomilan.it honlapnak."Már egyeztettünk néhány alkalommal és a jövőben is folytatjuk a tárgyalásokat, meglátjuk mit hoz az elkövetkezendő néhány nap" - tette hozzá játékos menedzsere. "Dzeko nagyon kedveli a Serie A-t és a Milan, egy nagyszerű élmény lenne számára odaigazolni. Az világos, hogy a Milannak pótolnia kell a távozó Ibrahimovicot, most azt mondom 70 százalék az esélyünk a szerződésre".