Bundesliga

Orbánék segíthetnek hozzá minket ehhez a bombasztikus oddshoz!

  • varin

A statisztikák azt mondják, megéri ez a 3.50-es odds a forduló nyitómeccsére.

Újabb nap, újabb érdekes Oddsrakétával vár minket a Tippmixpro. A magyar buki igen kreatív opciókat képes megemelt szorzóval kínálni, péntekre most a Köln-Lipcse találkozóval nyerhetünk szépet. Lássuk, mi szükséges hozzá és milyen statisztikák szólnak mellette/ellene.

{"headTitle":"Köln-Lipcse","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-15 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Oddsrakéta: RB Leipzig kapott gól nélkül játssza le a találkozót","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Mint látható, 3.50-es szorzót kapunk arra, hogy a Lipcse lehozza a kölni kirándulását gól nélkül. A Tippmixpro több, mint 1 egészet emelt a szorzón, hiszen a normál piacon 2.47-ért lenne elérhető a Kecskések nullázása.

Mit mondanak a statisztikák?

  • A Lipcse idén 25 bajnokiból 8 alkalommal nem kapott gólt, idegenben 12 találkozóból 2-szer úszta meg
     
  • A Köln 25 meccsből 11-szer maradt néma, otthon 6 sikeres meccsre jut 6 sikertelen is
     
  • Ősszel Lipcsében 6-0-ra nyert a hazai gárda, míg a két fél utolsó 15 meccséből csak háromszor nem talált be a Köln
     
  • A Kölnnél sérülés vagy eltiltás miatt hiányozni fog Uth (1 gól), Waldschmidt (2 gól), Thielmann (2 gól), Selke (5 gól - kérdőjeles) Kainz (3 gól), Martel (1 gól)
     
  • A Köln péntek esti meccset legutóbb a 22. fordulóban játszott, akkor a Bremen 1-0-ra nyert Kölnben, míg a Lipcse a 2. fordulóban 5-1-re győzte le a Stuttgartot. A hazaiak eddigi mindhárom meccse egyébként 0-1-es végeredményt hozott, kétszer kikaptak (Bremen, Bayern München, egyszer nyertek (Darmstadt).
     
  • Több beharangozó oldal (Sport Mole, WhoScored, Sportskeeda) is 1-3-as végeredményt tippel

 

Véleményünk szerint van fantázia ebben a 3.50-es oddsban. Mi olyan 40-45% körül mondjuk, hogy a tipp nyerni fog, vagyis a szorzóban mindenképpen van érték!