Bundesliga

Túl egyértelműnek tűnik a képlet a fordulónyitón

  • gb1

Pénteken a Bundesliga legjobb formájában lévő csapata, a Hoffenheim, a szenvedő Kölnhöz látogat.

Volt ok az örömre bőven az utóbbi hetekben. fotó: Hoffenheim Twitter

A német élvonal 11. körét a Köln-Hoffenheim nyitja, amelyen első ránézésre egyértelműek tűnnek az esélyek. A bukik mondjuk nem így gondolják, hiszen az oddsok szerint a hazai csapat az enyhe favorit, ezt azonban nem tudjuk nagyon mire vélni.

{"headTitle":"Köln-Hoffenheim","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-08 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Köln","odds":"2.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.68","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Hoffenheim","odds":"2.71","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Alfred Schreuder munkája ugyanis szépen beérett a Hoffenheimnél és nem értjük, hogy miért hiszik azt a bukmékerek, hogy pont a Kecskék állítják meg a menetelésüket. A két csapat a formákat nézve ugyanis totális ellentéte egymásnak, hiszen míg a sinsheimi gárda sorra szállítja a győzelmeket, köztük a Bayern München és a Schalke skalpját is begyűjtve, a Köln zsinórban három elveszített tétmeccsről érkezik. A hazaiak amúgy is mindössze két győzelmet számlálnak a Bundesligában és az utolsó előtti helyen állnak, de kiemelkedően rossz a kilenc lőtt góljuk is, amely a legrosszabb mutató a ligában.

A TSG sem kezdte valami pompásan az idényt, amit főleg az edző- és ezáltal rendszerváltásnak a számlájára írhatunk. Nagelsmann távozása egyértelműen nehéz helyzetbe hozta a csapatot, ugyanis a fiatal szakembert a szakma legjobbjai közt tartják számon, de immár utódja is rátalált a siker receptjére. Ráadásul amennyiben pénteken elhozzák a három pontot, az lenne zsinórban az ötödik bajnoki győzelmük, amely - ha ideiglenesen is - de a második helyre repítené őket.

[3081463] 2019-11-08 20:30:00 1. FC Köln - Hoffenheimx;5

További érv a vendégek mellett, hogy visszatérhet a kezdőbe a csapat egyik legjobbja, azaz Andrej Kramaric. A támadó hosszú sérülésből épült fel, de az utóbbi két meccsen már ott volt a cserék közt, csak nem akarták elsietni a visszatérését. Belfodil, Zuber és Nordtveit nem áll Schreuder rendelkezésére, míg a hazaiaknál Katterbach üli ki a mérkőzést.

Az előzmények tekintetében tehát szinte érthetetlen a háromesélyes odds, de ennek inkább örüljünk és használjuk is ki. Nem kérdés tehát, hogy a vendégek a favoritok, akiket dupla esélybe fogva is szép szorzót kapunk. A Hoffenheim amúgy is hét meccse veretlen a Köln ellen, tehát akár bátrabb opciókkal is lehet próbálkozni, de mi inkább a biztonsági játék hívei vagyunk.

{"headTitle":"Köln-Hoffenheim","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-08 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hoffenheim +0.5","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3081463] 2019-11-08 20:30:00 1. FC Köln - Hoffenheimx;