Bundesliga

Zsinórban negyedszer is kikap a Paderborn?

  • gb1

Nem kizárt, ugyanis a Köln megtáltosodott az utóbbi időben és sorra húzza be a három pontokat.

A német élvonal 25. körét két idén feljutott csapat párharca nyitja. Egyre reálisabb viszont, hogy a szezon végén a Paderborn megy is vissza a Bundesliga 2-be, talán az utolsó esély számukra az elkövetkezendő 10 nap, amikor is a papíron verhető Kölnnel és a Düsseldorffal játszanak. A pénteki meccsen sem sansztalanok a bukik szerint, de azért a pocsék forma miatt így is enyhe underdogok.

{"headTitle":"Paderborn-Köln","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-06 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Paderborn","odds":"3.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Köln","odds":"2.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Ez remekül megnyitja az esélyt számunkra a vendégek bebiztosított nyeretésére, ami szinte ajándéknak tűnik. Persze olykor meg lehet égni ezekkel az ajándékokkal, de nincs okunk nem hinni a Kölnben. Markus Gisdol érkezése óta szárnyalnak a Kecskék - az utóbbi 7/9 bajnokit behúzták és csak a Bayerntől és a Dortmundtól kaptak ki ez idő alatt. A 2020-ban lejátszott 6 bajnokin 17 gólt termeltek, ami szintén parádés. Vissza tért tehát a tavaly a másodosztály leigázó, ellenállhatatlan támadógépezet, bár kis bökkenő, hogy a Schalke ellen 5. sárgáját begyűjtő, a szezonban már 10 találatnál járó Córdoba ezúttal kiüli a meccset.

A tabella tök utolsó helyén tengődő Paderbornnal kapcsolatban nehéz bármilyen pozitívumot találni. A csapat küzd tisztességgel, de sehogy sem jönnek az eredmények. Szép teljesítmény, hogy Steffen Baumgart fiai jegyzik a második legtöbb lefutott kilométert, ám ennek nagy részében persze csak az ellenfeleket kergetik. Külön nehezíti a helyzetét az utóbbi három meccsét elbukó csapatnak, hogy két kulcsember, Mamba és Luca Kilian sem valószínű, hogy pályára léphet.

Paderborn#ger-paderborn#5

Az őszi odavágón úgy nyert 3-0-ra a Köln, hogy még a kiesőzóna környékén lébecolt és csak bontogatta szárnyait az élvonalban. Ezúttal már más a helyzet és nem indokolja semmi, hogy ne ‘V’-t várjunk, bár ne felejtsük, hogy a Paderborn a sok zakó ellenére az utóbbi 7/8 Bundesliga meccsén betalált. Éppen ezért és a 2020-ban 6 gólos Córdoba hiánya miatt levédjük a tippünket, ami így is tisztességesen fizet.

{"headTitle":"Paderborn-Köln","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-06 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Köln - döntetlennél a tét visszajár","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>>Hatalmas oddsok a pályán! Regisztrálok a TippmixPro-ra a magasabb szorzókért!<<<