Sportfogadás

Jól fizet a megtáltosodott Union újabb győzelme

  • gb1

A kisebb fővárosi csapat zsinórban három hazai győzelem után a kiesőjelölt Kölnt látja vendégül.

Nagy menetben az Union, amely az éllovas Gladbachot is verte otthon. Fotó: SkySports

A vasárnap délutáni idősávra két idén feljutott együttes párharca került, amikor is az Union Berlin enyhe favoritként a Bundesliga 2-t megnyerő Köln fogadja. A kisebb fővárosi együttes a pazar hazai sikereinek köszönhetően a középmezőnyben foglal helyet, a Köln viszont a bajnokság egyik legrosszabb formában lévő csapata, amely a bukik szerint sanszos, hogy jövőre újfent a másodosztályban indulhat majd.

{"headTitle":"Union Berlin-1. FC Köln","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-07 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Union Berlin","odds":"2.22","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.54","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"1. FC Köln","odds":"3.44","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A legutóbbi fordulóban az Union a top 4-re pályázó Schalke otthonában kapott ki 2-1-re, de azt nem mondhatnánk, hogy teljesen alárendelt szerepet játszott volna. A rendkívül egységes összképet mutató csapat 13 forduló alatt már 16 egységet gyűjtött és úgy tűnik, hogy történelmének első élvonalbeli szezonjában sikerülhet a bennmaradás kiharcolása. Ehhez elengedhetetlen lenne a hasonló, vagy gyengébb kaliberű ellenfelek elverése hazai környezetben. Mivel a Stadion An der Alten Förstereiben a Dortmund és a listavezető Gladbach is pont nélkül távozott, így nem csoda, hogy az irodák esélyesebbnek vélik Urs Fischer legénységét.

Az Union több meccset nyert (5) és több pontot szerzett (16), mint a másik két feljutó csapat összesen (Köln és Paderborn – 3 győzelem és 13 pont)

A rutinos trénernek nem kell új sérültekkel számolni, leszámítva Schlotterberget, aki térdsérülés miatt esett ki. A Kölnnél viszont eltiltás miatt hiányozni fog a csapatkapitány, Hector és Czichos is. Nagyon úgy tűnik, hogy a régi időket időző kétcsatáros rendszerben lép majd pályára mindkét együttes, tehát inkább nyíltsisakos focit várunk a találkozón.

[3081491] 2019-12-08 15:30:00 Union Berlin - 1. FC Kölnx

A kölni padon harmadik meccsére készülő Markus Gisdol első győzelmére készül, de nem hinnénk, hogy ez vasérnap megvalósulna. Első összecsapásán a Lipcse sima 4-1-gyel intézte el őket, majd nem kis szerencsével egy pontot sikerült menteniük az Augsburg ellen, amikor is a lefújás előtti pillanatokban Cordoba találata hozta meg a zsinórban négy zakót követő első egységet.

Az előzetesek tekintetében szerintünk az Union vasárnap sem marad majd pont nélkül. A nyolc meccse nyeretlen Kölnnek az ellen a védelem ellen kéne most brillíroznia, amely három meccs óta gólt sem kapott, így az alábbi tippet játsszuk meg, amellyel ezúttal is bebiztosítjuk magunkat.

{"headTitle":"Union Berlin-1. FC Köln","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-07 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Union +0 (ÁH)","odds":"1.58","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3081491] 2019-12-08 15:30:00 Union Berlin - 1. FC Kölnx;