Bundesliga

Megszenvedhet kedvenc ellenfele ellen eme fekete-fehér mezes sereg

  • gb1

A Csikók egy együttest sem vertek annyiszor, mint a Kecskéket, akik azonban most bombaformában érkeznek.

Immár hivatalos, ezt a találkozót is zárt kapukkal rendezik. Fotó: Gladbach Twitter

A szerdai Bajnokok Ligája -összecsapások felvezetéseként lesz egy elég parázs kis Bundesliga-meccs is. A 18:30-as kezdődő mérkőzést februárról tolták még át, amikor is a Ciara viharciklon miatt elnapolni kényszerültek a találkozót. 

{"headTitle":"Borussia Mönchengladbach-1. FC Köln","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-11 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gladbach","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Köln","odds":"4.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Ahogyan azt az oddsok is mutatják, az összecsapás favoritjai a hazaiak, akik egészen a hétvégi fordulóig parádéztak a Borussia Parkban. A Dortmund ugyanis  2-1-re verte őket és bár szégyent ezúttal sem vallottak, megszakadt a 9 meccses veretlenségi sorozat. A javítási lehetőségre nem kellett sokat várni, persze lehet, inkább még pihentek volna kicsit Marco Rose fiai.

A legjobb előjel az lehet, hogy a Gladbach egy csapat ellen sem nyert annyiszor (49) és senkinek nem lőtt annyi gólt (175) Bundesliga-történelme során, mint a Kölnnek!

A Dortmund elleni zakó komoly áldozattal is járt, ugyanis egy szerencsétlen kijövetel során Sommer kapus úgy legyalulta Zakariát, hogy a védő maradandó sérülést szenvedett a térdében. Azt egyelőre nem tudni, hogy mennyit kell kihagynia, mondjuk szerencséjükre nem hosszú jelenleg a sérültek sora. Sőt, visszatérhet a szezonban kulcsszerepet játszó Marcus Thuram, akinek ötödik sárga miatt kellett egy meccset kiülnie. A vendégek legjobb támadója, Córdoba is újból bevethető eltiltása után, aki leválthatja Modeste-et és Mark Uthhal karöltve folytathatják az ellenfelek terrorizálását.

Mönchengladbach#ger-borussia_monchengladbach#5

Mint azt már többször hangsúlyoztuk, az edzőváltás csodákat tett a Kölnnel. A csapat 2020-ban öt győzelemnél jár, tehát többet gyűjtöttek idén, mint a szezon első felében összesen. Idegenben is jelentősen feljavultak és a Dortmund elleni csúnya vereségből is hamar talpra álltak. Amennyiben három pontot hoznak szerdán, mindössze két pontos közelségbe kerülnek az EL-indulást érő hatodik helyhez, ami elég lenyűgöző, figyelembe véve, hogy a decembert még kiesőjelöltként kezdték.

Szóval ha a Gladbach behúzná a Rajna-parti derbit, akkor az 50. győzelmét aratná, míg a vendégek a 25. sikerükre ácsingóznak. Kimenetel szempontból elég nehezen belőhető az eredmény, nem véletlenül óvatoskodnak a bukméker sem. Éppen ezért hagyjuk kibontakozni a feleket és egy viszonylag biztonságinak tűnő, cserében kisebb oddson kínált tételt húzunk be.

{"headTitle":"Borussia Mönchengladbach-1. FC Köln","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-11 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.56","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>>Hatalmas oddsok a pályán! Regisztrálok a TippmixPro-ra a magasabb szorzókért!<<<