Premier League

Visszatérhet Szoboszlai, ez a tippünk a Liverpool meccsére

Jürgen Klopp bizakodó Szoboszlai játékával kapcsolatban, így jó eséllyel újra kezdőként léphet pályára a magyar játékos.

A listavezető Liverpool szombat délután a Nottingham Forest otthonában lép pályára, ahol nem hibázhat Jürgen Klopp gárdája. A favorit egyértelműen a liverpooliak, 1.50 körül fizet a vendégsiker a problémáik ellenére.

Nehéz napokon vannak túl a Vörösök, hiszen a bravúros Ligakupa-győzelem után tovább nőtt a sérültek száma. A szerdai Southampton elleni FA Kupa találkozón 3-0-ás győzelmet aratott a tartalékos Liverpool, így szombat valamivel jobb állapotban várják a találkozót.

Klopp elmondta, hogy Núnez és Szoboszlai Dominik is a csapattal edz és bevethető lesz szombaton.

Nagyon kell a német menedzsernek mindkét játékos, Dominikra kulcsszerep hárulhat miután erősen foghíjas lehet a középpálya továbbra is. Mac Allister egy kisebb betegség után elvileg játszhat, viszont Endo a ligakupában összeszedett sérülése után jó eséllyel kimarad. 

Továbbá a legfontosabb játékosok közül Szalah, Diogo Jota, Alisson és Alexander-Arnold sem lesz, tehát további négy kulcsjátékost is kénytelen nélkülözni a német menedzser.

A Forest mindössze a 17. helyen kullog a PL-ben, de négy pontelőnye van a Lutonnal szemben. Nehéz szezonhajrá vár a hazaiakra, ugyanis a keretük és a játékuk is a hátsó negyedbe predesztinálja a gárdát. 

Hét közben a Manchester Unitedet fogadták az FA Kupában, de egy hajrábeli pontrúgás a vesztüket okozta. A bajnokságban 2024-ben mindössze egy győzelem jött össze, de a sorsolása is kifejezetten nehéz volt, ráadásul az Afrika Kupa extrán sújtotta őket.

Mire érdemes fogadni?

A Nottingham ellen nem mehet biztosra a Liverpool, hiába nyert 3-0-ra ellene még az ősszel hazai pályán. A sok hiányzó a vendégeknél továbbra is problémát jelent, benne lehet a meglepetés ebben a találkozóban. Ezt nem feltétlenül vennénk ki, azonban +1.5-es hendikeppel elvisszük a hazaiakat, tehát ha maximum egy góllal nyer a Pool, a tippünk nyertes lesz.

A Forest többször is bizonyított az elmúlt hetekben, hogy képes szoros meccseket játszani (Newcastle, Arsenal), hazai pályán pedig jóval erősebb, így igazán veszélyes csapat lehet szombat délután is.


✅Tipp 1: Nottingham +1.5 @1.60  

MEGJÁTSZOM A TIPPET

Fogadási határidő: március 2. 16:00

[4193798] 2024-03-02 16:00:00 Nottingham Forest - Liverpoolx;