Premier League

Akár meg is szenvedhet a Tottenham, ez tűnik a legjobb tippnek

  • Cipolla

Vasárnap pályán a Tottenham, az újonc otthonában azonban megizzadhat Conte csapata.

Három találkozót rendeznek vasárnap a Premier Legaue-ben, a Big Six csapatok közül pedig a Tottenham a Nottingham Forest otthonában lép pályára. Miután mind az öt nagycsapat nyerni tudott szombaton, így a londoniaknak is muszáj lenne begyűjteniük a három pontot, hogy tapadjanak a legfőbb riválisokra.

3900969

Nagyon jól mutat Antonio Conte együttesének a három meccsen begyűjtött hét pont, de a játék képe alapján kevésbé lehetnek bizakodóak a Tottenhamnél. A Southampton ellen ugyan könnyed sikerrel nyitott a Spurs, a Chelsea elleni 2-2 az utolsó pillanatokban jött össze úgy, hogy a Kékek voltak inkább fölényben, míg a Wolves ellen is akadtak igen nehéz pillanatai a londoniaknak.

A pontok azonban gyűlnek, a játékon pedig még lesz idő javítani az évad során. 

A csatártrió vasárnap is a Kulukewski-Kane-Son hármas lehet, míg Perisic ismét a bal szélen bizonyíthat. A horvát középpályás leigazolása telitalálatnak tűnik, persze Conte korábbi játékosa kvalitásaival pontosan képbe volt.

A Nottingham nem kezdte rosszul az új idényt, a négy megszerzett egység mindenképp bizakodásra adhat okot az újonc háza táján. A Newcastle ellen nem osztottak lapot a csapatnak, de a West Ham ellen összejött hazai pályán a siker, illetve az Everton otthonában is jók voltak egy ikszre. Ezek alapján nyugodtan bizakodhatnak a szurkolók a bennmaradásban, de ami még fontos, hogy játékban sem nagyon maradt el az újonc a Kalapácsosoktól és a liverpooliaktól sem.

A hazaiaknak két biztos hiányzójuk lesz, Omar Richards és Moussa Niakhate, míg Jack Colback játéka még kérdéses. A Tottenham oldalán Cristian Romero és Oliver Skipp játékára nincs sok esély. 

Mire fogadjunk?

A Tottenhamnek irányítania kell a találkozót, de nem vagyunk benne biztosak, hogy az eredményjelzőn is egyértelműen meg fog jelenni a fölénye. A játék képét azonban ők alakíthatják, a Forest pedig egyértelműen alkalmazkodni kényszerül a vendégek játékához. A tippünk, hogy legalább hárommal több sarokrúgást fog elvégezni a Spurs, mint a Forest. 

{"headTitle":"Nottingham - Tottenham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-08-28 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szöglet háromesélyes hendikep 2-0: Tottenham","odds":"1.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3900969] 2022-08-28 17:30:00 Nottingham Forest - Tottenham Hotspurx;